Basket Talk

Λάσο: «Ο Ολυμπιακός η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα, μου είπαν ότι δεν είσαι προπονητής αν δεν απολυθείς»

Λάσο: «Ο Ολυμπιακός η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα, μου είπαν ότι δεν είσαι προπονητής αν δεν απολυθείς»
Τον Ολυμπιακό ως το φαβορί αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση της EuroLeague, έχρισε ο Πάμπλο Λάσο σε συνέντευξή του σε ισραηλινό μέσο.
Ο Πάμπλο Λάσο παραχώρησε συνέντευξη σε ισραηλινό μέσο όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από τους πάγκους αλλά και την φετινή EuroLeague, για την κατάκτηση της οποίας έχρισε φαβορί αυτή την στιγμή τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το ποιος θα κερδίσει την φετινή EuroLeague: «Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη και σταθερότερη ομάδα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες, όπως και κάποιες άλλες που είναι δύσκολο να αξιολογήσω, όπως ο Ερυθρός Αστέρας που έγινε πολύ δυνατός με την απόκτηση του Καμπάτσο».

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Θα γίνει μόνο όταν θα νιώσω ότι είναι σωστό. Θα πάω σε μια ομάδα μόνο αν με εκτιμά και νιώσω ότι μπορώ να την οδηγήσω μπροστά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι στην Ευρωλίγκα. Ένας προπονητής είναι… προπονητής, δεν υπάρχει προπονητής Ευρωλίγκας και προπονητής Eurocup».

Για το αν του λείπει η προπονητική: «Κάποιες φορές ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι γιατί δεν πάω στην προπόνηση. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου, η αγάπη μου. Μου λείπει. Όμως συμβαίνει αυτό...

Αν μπορούσα να δω το μέλλον, θα έπαιζα τυχερό παιχνίδι. Πάντως θα ήταν μεγάλη τιμή να με εξετάσει ως προπονητή η Μακάμπι».



www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0