Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Μου είπαν να κρατήσω λίγο παραπάνω τον Κάνααν για το ρεκόρ»

Μπαρτζώκας: «Μου είπαν να κρατήσω λίγο παραπάνω τον Κάνααν για το ρεκόρ»
Στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, το γεγονός ότι κατάφερε να ξεκουράσει κάποιους που θα τραβήξουν πολύ... κουπί τις επόμενες μέρες και στον αφιονισμένο Αϊζάια Κάνααν στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός διέλυσε την ΑΕΚ με 111-71 στο πρώτο ματς της σεζόν για τη Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Το πρώτο παιχνίδι για τη νέα χρονιά στο γήπεδό μας απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε ένα μέρος της διάθεσής μας να πασάρουμε την μπάλα, να δείξουμε τις αρετές μας και να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας που ήρθαν να μας δουν ενώ τόσα άλλα αθλητικά γεγονότα συμβαίνουν αυτήν την ώρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, εκτιμώ πολύ την ΑΕΚ. Στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε με μεγάλη ένταση, εκτέλεσε καλά τα περιφερειακά σουτ και μας έβαλε δυσκολίες. Επιμείναμε στον τρόπο που έπρεπε να αμυνθούμε και να πασάρουμε την μπάλα και όταν το κάνουμε αυτό είμαστε δύσκολη ομάδα να παίξεις εναντίον της.

Θέλαμε να μην πιεστούμε και έτσι είχαμε την ευκαιρία να παίξει 11:30 λεπτά ο Γουόκαπ που θα έχει αρκετή δουλειά στα επόμενα παιχνίδια, κάτω από 15 ο Σλούκας, 10 ο Φαλ και γενικά είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε rotation. Οι παίκτες απέδειξαν πόσο σημαντικοί είναι, για παράδειγμα ο Λούντζης σε 24 λεπτά δείχνει ότι είναι σε αυτό το επίπεδο. Για αυτούς τους παίκτες, όπως και τον Τζορτζ Πάπας είναι σημαντικό που μπαίνουν χωρίς ρυθμό να παίξουν το παιχνίδι. Ήθελα να ευχηθώ και καλή τύχη στην ΑΕΚ γιατί την Τρίτη έχει παιχνίδι πρόκρισης».

Για το ρεκόρ του Κάνααν: «Έτσι είναι τα ρεκόρ για να σπάνε. Το θέμα είναι ότι χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να τους πετύχει αυτούς τους πόντους. Μου το είπανε να τον κρατήσω λίγο παραπάνω μέσα όταν είχε 7 τρίποντα επειδή ήθελε άλλο ένα για το ρεκόρ του Τόμιτς. Το ζήτημα είναι να παίζει η ομάδα με ομαδικό μπάσκετ, σήμερα σκοράραμε 111 πόντους».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0