Basket Talk

Καμπάτσο: «Κουρασμένος και στεναχωρημένος, παρακαλώ αφήστε με να παίξω»

Καμπάτσο: «Κουρασμένος και στεναχωρημένος, παρακαλώ αφήστε με να παίξω»
Τα συναισθήματά του και τη στενοχώρια του εξέφρασε μέσω social media ο Φακούντο Καμπάτσο, η περίπτωση του οποίου έχει φέρει αντιδράσεις στην Ευρωλίγκα.
Ο Φακούντο Καμπάτσο παρότι προπονείται κανονικά με τη νέα του ομάδα δεν μπορεί να δηλωθεί στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στην Ευρωλίγκα και ως εκτούτου δεν μπορεί να ενισχύσει τους Σέρβους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με τα τωρινά δεδομένα και μετά από το νέο ban που επέβαλε η διοργανώτρια αρχή στον Αστέρα, ο Καμπάτσο θα αργήσει να κάνει ντεμπούτο και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις σύσσωμου του κλαμπ, αφού μετά τη διοίκηση των Σέβων, και οι παίκτες πέρασαν σε πράξεις, φορώντας μπλουζάκια στο ζέσταμα με τη Βαλένθια που έλεγαν «#FreeFacu».

Ο Καμπάτσο λοιπόν έστειλε το δικό του μήνυνα για την όλη κατάσταση και τη στενοχώρια του για το γεγονός πως βρίσκεται... ανήμπορος στην άκρη του πάγκου.Τόνισε πως η τόση καθυστέρηση τον έχει κουράσει και του προκαλεί στεναχώρια, ενώ «Το μόνο που ζητάω είναι να με αφήσετε να παίξω παρακαλώ».
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0