Basket Talk

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Είναι δύσκολο να πείσεις έναν παίκτη αν θέλει ΝΒΑ, δείτε τον Ντόρσεϊ»

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Είναι δύσκολο να πείσεις έναν παίκτη αν θέλει ΝΒΑ, δείτε τον Ντόρσεϊ»
Το παράδειγμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ χρησιμοποίησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στη δυσκολία που υπάρχει για μία ομάδα της Euroleague να υπογράψει έναν πάικτη αν εκείνος θέλει να βρίσκεται στο NBA.
Την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ κυκλοφορεί ελέυθερος και οι φήμες για τον επόμενο... σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας «οργιάζουν», ο προπονητής της Μονακό (πρωτοπόρου μαζί με τη Μπαρτσελόνα στη Euroleague) αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης των Μονεγάσκων.

Ο Σέρβος τεχνικός λοιπόν έφερε ως παράδειγμα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, η περίπτωσή του οποίου ήρθε στο προσκήνιο από τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε από τους Μάβερικς.

Ο κόουτς της Μονακό σχολίασε σχετικά, μιλώντας στην Mozzart Sport: «Είναι δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ενός παίκτη που έχει αποφασίσει να προσπαθήσει για το ΝΒΑ και θέλει να πάρει έστω ένα δεκαήμερο συμβόλαιο. Δείτε την περίπτωση του Ντόρσεϊ, τον οποίο θέλουν πολλές ομάδες στην Ευρώπη, αλλά εκείνος θέλει να μείνει στις ΗΠΑ. Εμείς πρέπει να παρακολουθούμε τις εξελίξεις καλά, ώστε να βρούμε έναν παίκτη που κουράστηκε να περιμένει. Είναι δύσκολο μέσα στη σεζόν να φέρεις έναν παίκτη που θα αλλάξει την εικόνα σου, όσα χρήματα κι αν διαθέτεις. Ο Ερυθρός Αστέρας τα κατάφερε αποκτώντας τους δύο Αργεντινούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0