Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 16: Πλήγμα με Βεζένκοφ, αμφίβολος ο Ουόλτερς, επιστροφές για Ρεάλ και Φενέρ!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 16: Πλήγμα με Βεζένκοφ, αμφίβολος ο Ουόλτερς, επιστροφές για Ρεάλ και Φενέρ!

Με μία απουσία (αλλά τη απουσία) φαίνεται ότι θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι «αιωνίων», καθώς ο Σάσα Βεζένκοφ όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθεί. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ουόλτερς για τον Παναθηναϊκό. Σημαντικές επιστροφές για Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και μαζί του φέρνει… καθαρότερο απουσιολόγιο ενόψει της νέας σεζόν γενικότερα στην Ευρώπη. Στα εν Ελλάδι όμως δεν ήταν και τόσο γενναιόδωρος μιας και το πρώτο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» έχει τους απροσδόκητους απόντες του.

Η ελληνική «μητέρα των μαχών» του 21ου αιώνα λοιπόν, σε ευρωπαϊκή μετάδοση, θα λάβει χώρα την 30η του Δεκέμβρη στις 21:00 στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο κορυφαίος «ερυθρόλευκος» έως τώρα στη σεζόν (και ίσως ο πρώτος υποψήφιος για το βραβείο του MVP της κανονικής διάρκειας ως τώρα στη διοργάνωση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και παρά την… κάψα του να αγωνιστεί, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται εκτός 12αδας. Αντίθετα, παρόντες θα είναι τόσο ο Κάνααν όσο και ο Ταρίκ Μπλακ με τον Μουστάφα Φαλ

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέγιαν Ράντονιτς μπορεί να υπολογίζει πλέον στους Λευτέρη Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαιτζάκη οι οποίοι επέστρεψαν από τον τραυματισμό του, ενώ το… σύννεφο υπάρχει γύρω από τον Νέιτ Ουόλτερς. Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων», ο οποίος γύρισε το δεξί του αστράγαλο στην Πάτρα τη Δευτέρα (26/12), έχει ακολουθήσει μέρος της προπόνησης τις δύο τελευταίες μέρες και η συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι φαίνεται πως θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Στα… εκτός των συνόρων, χαρούμενοι πρέπει να αισθάνονται οι Χεσούς Ματέο και Δημήτρης Ιτούδης καθώς είδαν σημαντικούς αθλητές τους (Ουίλμπεκιν, Μότλεϊ, Ντεκ, Ρούντι, Κοζέρ) να μπαίνουν στο ροτέισον (σε αντίθεση με τον Τζεκίρι που αναμένεται να χειρουργηθεί). Επιστροφή και του Άλεξ Αμπρίνες για τους Καταλανούς, ενώ μία σημαντικότατη απουσία θα έχει η Βαλένθια, μιας και ο Μουμπρού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κρις Τζόουνς. Μισή παραμένει η Βίρτους Μπολόνια ενώ το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αναμένεται να κάνει για φέτος και ο Σέιν Λάρκιν στο Τελ Αβίβ. Τέλος, η ώρα του Φακούντο Καμπάτσο δεν θα έρθει ούτε αυτή τη βδομάδα (στη Euroleague διότι έπαιξε έκανε το ντεμπούτο του στην Αδριατική Λίγκα) μιας και οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν ακόμα κάποια προβλήματα με τα ban.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 16ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Μπεν Λάμερς (αμφίβολος), Λουκ Σίκμα (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Λουίτζι Ντατόμε, Κέβιν Πάνγκος

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Κρις Τζόουνς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Σέμι Οτζελέγε, Αϊζάια Κορντινιέ, Τζόρνταν Μίκι, Λίο Μέναλο

Ερυθρός Αστέρας: Νίκολα Ιβάνοβιτς, Χασάν Μάρτιν, Φακούντο Καμπάτσο

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λούκας Λεκαβίτσιους, Λιουταούρας Λελεβίτσιους (αμφίβολος), Τάιλερ Καβανό

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Πόιθρες, Ουέιντ Μπόλντγουιν

Μονακό: Τζόρνταν Λόιντ

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Βλάντιμιρ Λούτσιτς

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ, Σερτάκ Σανλί

Μπασκόνια: -

Ολυμπιακός: Σάσα Βεζένκοφ

Παναθηναϊκός: Νέιτ Ουόλτερς (αμφίβολος)

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Κάρλος Αλοθέν, Άνταμ Χάνγκα

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι, Κώστας Αντετοκούνμπο (αμφίβολος)

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports;gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0