Basket Talk

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Δεν παίζει ρόλο αν έχεις χάσει ή κερδίσει, πριν από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Δεν παίζει ρόλο αν έχεις χάσει ή κερδίσει, πριν από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό»
Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στο BN Sports, για την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague, αλλά και τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» που είναι... κρίμα να βιώνουν αρνητικά αποτελέσματα στο ΣΕΦ.  
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός μοιάζει να βρίσκεται σε... κακό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα στην EuroLeague, καθώς μετά την ήττα με ανατροπή από την Βιλερμπάν στην Γαλλία, ήρθε ακόμη μία από τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το BN Sports βρέθηκε στο Φαληρικό γήπεδο και συνομίλησε με τον Άλεκ Πίτερς, δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τους Σέρβους, με τον Αμερικανό που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα, να είναι εμφανώς... σκασμένος.

Δηλώσεις στον Έκτορα Σταυρόπουλο

Άλεκ, τι σύνέβη σήμερα με τον Ερυθρό Αστέρα; Τι πιστεύεις ήταν αυτό που έφταιξε για να έρθει αυτή η «κακή» ήττα; 

«Απλά ήμασταν κακοί και χάσαμε το παιχνίδι. Ξέρεις, είναι δύσκολο να παίζεις δυο παιχνίδια στη σειρά με δύο ομάδες "πρωταθλήτριες", που είναι φτιαγμένες για αυτά τα ματς. Σήμερα σίγουρα δεν παίξαμε με την ίδια αποφασιστικότητα που είχε ο Ερυθρός Αστέρας. Η προσδοκία μας όμως δεν ήταν αυτό που έγινε στο τέλος. Όταν επιστρέψαμε στο ματς, πιστεύαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και να πάρουμε το παιχνίδι». 

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη εβδομάδα. Πως θα καταφέρετε να... επιστρέψετε πνευματικά, ώστε να διεκδικήσετε τη νίκη στο ντέρμπι; 

«Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις χάσει ή αν έχεις κερδίσει, πριν από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα ενδιάμεσα, όλοι θα επιστρέψουν, ώστε σαν ομάδα να βρεθούμε στην κατάλληλη φόρμα. Δεν έχει σημασία αν χάσαμε σήμερα, το επόμενο παιχνίδι στην EuroLeague είναι αυτό που μετράει και αυτό είναι το ματς στο οποίο θα είμαστε όλοι έτοιμοι!»

Σας βλέπουμε το τελευταίο διάστημα να παίρνετε μεγάλες διαφορές στα παιχνίδια και στο τέλος να τις χάνετε από το... πουθενά. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; 

«Βασικά αυτό είναι το μπάσκετ... Είμαστε όλοι ποιοτικοί παίκτες, σε καλές ομάδες και αυτό ισχύει και για τους αντιπάλους. Κάποιες μέρες έχεις κάνει τα σωστά πράγματα και αυτό είναι αρκετό, ενώ κάποιες άλλες οι αντίπαλοι καταφέρνουν να αντιδράσουν. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να το καθορίσω. Εγώ κάνω τη δουλειά μου κάθε βράδυ, αποδίδω ότι μπορώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των κόουτς». 

Θέλεις να κάνεις ένα σχόλιο για τη σημερινή ατμόσφαιρα; Πώς είναι να παίζεις στο ΣΕΦ; 

«Ναι φυσικά! Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, βασικά κάθε ματς της EuroLeague εδώ είναι φανταστικό. Οι φανς είναι μοναδικοί και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε για χάρη τους». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0