Basket Talk

Μπανκέρο: «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση, όλη μου την ζωή παίζω απέναντι σε επαγγελματίες»

Μπανκέρο: «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση, όλη μου την ζωή παίζω απέναντι σε επαγγελματίες»
Δεν δείχνει να... τρομάζει ο Πάολο Μπανκέρο από τον ανταγωνισμό που έχει βρει στον «μαγικό κόσμο» του NBA, σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε στο δίκτυο «ESPN». 
Το νούμερο «1» του φετινού ντραφτ και μέσα στα πρώτα φαβορί για το βραβείο «Rookie of the Year», Πάολο Μπανκέρο μίλησε στο «ESPN», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν αισθάνεται καμία πίεση, καθώς έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει επαγγελματίες από μικρό παιδί. 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: 

«Χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ, από μικρό παιδί παίζω απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες. Οπότε δεν νιώθω καθόλου πίεση, επίσης με έχει βοηθήσει πολύ και ο προπονητής μου, Τζαμάλ Μόσλι. Με εμπιστεύεται πολύ, με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου και με παροτρύνει να είμαι ακόμα πιο επιθετικός. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας

Έχουμε πολλούς καλούς νεαρούς παίκτες. Τον Μαρκέλ (σ.σ. Φουλτς), τον Φραντς (σ.σ. Βάγκνερ), τον Τζέιλεν (σ.σ. Σαγκς) και η λίστα συνεχίζεται. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, και οι νίκες θα έρθουν. Φέτος ίσως να μην μπούμε στα play-offs, αλλά σε λίγα χρόνια θεωρώ πως θα είμαστε διεκδικητές του τίτλου». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0