Basket Talk

Το BN Sports στο All Star Game στο ΟΑΚΑ!

Το BN Sports στο All Star Game στο ΟΑΚΑ!

Ημέρα δεύτερη για το All Star Weekend και το BN Sports βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρει όλα τα δρώμενα!

Δεύτερη αλλά και τελευταία μέρα για το All Star Weekend, που επιστρέφει μετά από απουσία δύο ετών και λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ, έπειτα από 23 χρόνια! Η προσέλευση του κόσμου είναι σίγουρα καλύτερη συγκριτικά με το Σάββατο (17/12), αλλά και πάλι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» δεν… γέμισε.

Φυσικά ξεχωρίζει το All Star Game ανάμεσα στην ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ και του Γιώργου Παπαγιάννη, οι οποίοι αποτελούν τους δύο αρχηγούς, αλλά και οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων.

Το BN Sports βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να σας μεταφέρεις όλες τις δραστηριότητες της εκδήλωσης!

Την αυλαία «άνοιξε» με συναυλία ο FY, για να ακολουθήσει η βράβευση των 30 κορυφαίων για τα 30 έτη του ΕΣΑΚΕ και του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακολουθούν αναλυτικά τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν:

Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Νίκος Ζήσης, Άγγελος Κορωνιός, Αντώνης Φώτσης, Αλφόνσο Φορντ, Ζόραν Σάβιτς, Νίκος Οικονόμου, Γουόλτερ Μπέρι, Ντίνο Ράτζα, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ντιμινίκ Γουίλκινς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Μάικ Μπατίστ, Γιώργος Πρίντεζης, Ζάρκο Πάσπαλι, Θοδωρής Παπαλουκάς, Ρόι Τάρλπεϊ, ΠέτζαΣτογιάκοβτς, Ντέιβιντ Ρίβερς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Φάνης Χριστοδούλου, Παναγιώτης Φασούλας, Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Νίκος Γκάλης  

Σειρά είχε ο διαγωνισμός τριπόντων. Οι παίκτες που διαγωνίστηκαν ήταν οι Τζέιλεν Χαντς, Βασίλης Τολιόπουλος, Τζέιμς Μπέιτμον, Γιανίκ Φράνκε, Μάρκους Ντένμον, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ υπήρχε και συμμετοχή έκπληξη από τον Γιώργο Παπαγιάννη!

Στον τελικό, έπειτα από τον πρώτο γύρο, βρέθηκαν οι Χαντς και Ντένμον, με τον παίκτη του Περιστερίου να επικρατεί με 20 πόντους, έναντι 17 του αντιπάλου του!

Ακολούθησε διαγωνισμός καρφωμάτων για το All Star Game 2022, με μεγάλο νικητή τον Τσέβεζ Γκούντγουιν! Συμμετείχαν οι Σαβιόν Φλαγκ, Τσέβεζ Γκούντγουιν, Σακούρ Τζούστον και Ακίλ Μίτσελ, με τον παίκτη του Άρη και της ΑΕΚ να φτάνουν στον τελικό.

Εκεί, επικράτησε τελικά ο Γκούντγουιν, χάρη στο εντυπωσιακό κάρφωμα που έκανε, «πετώντας» πάνω από τον Τζέι Ντι Νότε!

Στο κυριότερο γεγονός, το All Star Game 2022, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, που επικράτησε της αντίστοιχης του Γιώργου Παπαγιάννη με 137-112!



Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0