Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Θα υπάρξουν κακές βραδιές, αλλά πρέπει να πας παρακάτω» (video)

Αντετοκούνμπο: «Θα υπάρξουν κακές βραδιές, αλλά πρέπει να πας παρακάτω» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση των Μπακς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συντριβή με 142-101 στο Μέμφιςενώ παρομοίασε τον Στίβεν Άνταμς με τον Άκουαμαν!

Σχετικά Άρθρα

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στο Μέμφις από τους Γκρίζλις με σκορ 142-101, σε μια βραδιά που ήταν αρκετά κακοί στο ματς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πάλευε μόνος του στον αγώνα, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του για να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν.

Ο «Greek Freak» δήλωσε πως τέτοιες βραδιές συμβαίνουν στο NBA, αλλά η ομάδα πρέπει να προχωρήσει παρακάτω, ενώ ανέφερε ότι καθοριστικός παράγοντας για την ήττα, ήταν η αστοχία της ομάδας του, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους.

«Δεν το συζητάμε, πάμε στο επόμενο. Θα υπάρχουν κακές βραδιές, θα υπάρχουν καλές βραδιές και αυτό κάνει τις καλές βραδιές, ακόμα καλύτερες. Όταν αντιμετωπίζεις αντιξοότητες μετράει το πως θα βγεις απ' αυτές. Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το ΝΒΑ, θα έχουμε βράδια που δεν θα παίξουμε καλά. Η ενέργεια μπορεί να είναι χαμηλή, πρέπει να πας στο επόμενο. Νομίζω παίζουμε με τη Γιούτα σε δύο ημέρες στο σπίτι μας, πρέπει να προετοιμαστούμε», ανέφερε ο Γιάννης και πρόσθεσε στην αναφορά που έκανε για το τι έπαιξε ρόλο στο ματς με τους Γκρίζλις.

«Όχι, παίζουν καλά, έβαλαν σουτ, έτρεξαν, ο ρυθμός τους ήταν εξαιρετικά γρήγορος. Έπαιξαν καλό μπάσκετ, είναι μία καλή ομάδα, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια και απόψε έκαναν ένα καλό παιχνίδι», τόνισε και κατέληξε για τα κακά ποσοστά που είχαν οι Μπακς.

«Δεν ξέρω, πρέπει να το δω το ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε... Δεν είμαι ο κόουτς, πρέπει να δω το ματς, για να καταλάβω τι έγινε. Αλλά αυτή τη στιγμή ξέρω ότι εμείς ήμασταν άστοχοι, ενώ αυτοί έβαζαν τα σουτ, είχαν καλύτερο ρυθμό από εμάς, πιο γρήγοροι, έβαλαν εύκολα καλάθια. Αυτό μπορώ να πω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Έλληνας σούπερσταρ κλήθηκε να σχολιάσει τον Στίβεν Άνταμς των Γκρίζιλς, τον οποίο παρομοίασε με τον υπερήρωα Άκουαμαν, καθώς και την εμφάνιση του συμπαίκτη του Κρις Μίντλετον.

«Είναι 2.13 εκατοστά, 125 κιλά, γεμάτος με μύες, μοιάζει με τον Άκουαμαν, σπρώχνει τους πάντες στην άκρη και παίρνει την μπάλα. Είναι ένας από τους καλύτερους στη λίγκα σε αυτό. Είναι ικανός να βοηθήσει την ομάδα του και να επηρεάσει το παιχνίδι.

Ο Κρις ειναι ο Κρις, θα βρει ρυθμό. Είναι μεγάλος παίκτης. Οταν βρει ρυθμό θα γίνει αυτός που ήταν, αλλά δεν έχε παίξει καν 10 ματς στη σεζόν. Όλα θα πάνε καλά, θα μας βοηθήσει».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0