Basket Talk

Μπακς - Ουόριορς 128-111: «30αρα» Αντετοκούνμπο σε ένα βράδυ που έγραψε και πάλι ιστορία για το Μιλγουόκι! (video)

Μπακς - Ουόριορς 128-111: «30αρα» Αντετοκούνμπο σε ένα βράδυ που έγραψε και πάλι ιστορία για το Μιλγουόκι! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε 30 πόντους στην άνετη επικράτηση των Μπακς με 128-111 επί των Ουόριορς στο Fiserv Forum, σε μια βραδιά που έγινε ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής στην ιστορία του Μιλγουόκι!

Οι Μιλγούκι Μπακς μετέτρεψαν σε… περίπατο το παιχνίδι κοντά στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και επικράτησαν με σκορ 128-111 στο Fiserv Forum.

Παρά την απουσία του Χολιντέι, οι Γκρέισον Άλεν και Κρις Μίντλετον κάλυψαν επάξια το κενό του βασικού «άσου» των «ελαφιών». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε της ομάδας στο σκοράρισμα με 30 πόντους, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση στη φετινή σεζόν (25 πόντους, 11 ριμπάουντ) και έτσι η ομάδα του Στεφ Κάρι τα… βρήκε σκούρα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η 10η ήττα σε 12 εκτός έδρας ματς για τους Ουόριορς που μακριά από το Σαν Φρανσίσκο είναι... άλλη ομάδα. Παράλληλα, τα νεύρα δεν έλειψαν από το παιχνίδι, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να έχει μια λογομαχία με οπαδό(!) στις εξέδρες και να ζητά την αποβολή του! 


Η βραδιά βέβαια είχε ιστορική σημασία για τον Αντετοκούνμπο, αφού «πάτησε» σε μια ακόμα κορυφή των Μπακς. Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» ήθελε 11 λεπτά για να ξεπεράσει τον Μπομπ Ντάντριτζ που βρισκόταν στην πρώτη θέση του αγωνιστικού χρόνου στην ιστορία του franchise και το κατάφερε με το παραπάνω. 

Όσον αφορά την στατιστική, ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 30 πόντους (8/20 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 11/17 βολές), 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 30 λεπτά συμμετοχής.


Για τους «πολεμιστές» ο Στεφ Κάρι είχε 20 πόντους, αλλά με 6/17 σουτ, με τους Τζόναθαν Κουμίνγκα και Τζόρνταν Πουλ να προσθέτουν 19 και 18 πόντους, αντίστοιχα. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0