Basket Talk

Αναβλήθηκε το Αιγάλεω-Πανιώνιος λόγω... αποχής κριτών!

Αναβλήθηκε το Αιγάλεω-Πανιώνιος λόγω... αποχής κριτών!
Τελικώς η αποχή των κριτών από τα καθήκοντά τους έφερε την αναβολή του ντέρμπι της Β' Εθνικής ανάμεσα σε Αιγάλεω και Πανιώνιο ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια, εκτός της Α1. Έβγαλε ανακοίνωση ανησυχίας ο ΠΣΑΚ με σαφή υπονοούμενα για προσπάθεια να... δυναμιτιστεί το κλίμα, εφόσον γινόταν ο αγώνας
Σχετικά Άρθρα
Το ενδεχόμενο οι κριτές να απέχουν από τις θέσεις τους και να θέσουν εν αμφιβόλω την πραγμάτωση της αγωνιστικής στην ελληνική καλαθοσφαίριση ήταν γνωστό εδώ και μέρες. Άλλωστε αναλύθηκε και υπερναλαλυτικά εδώ, στο BN Sports. Πλέον η πιθανότητα έγινε και πράξη καθώς ανακοινώθηκε η αναβολή του ντέρμπι της Β' Εθνικής ανέμεσα σε Αιγάλεω και Πανιώνιο, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να ακολουθήσουν κι' άλλα ματς εντός του Λεκανοπεδίου, πλην της Α1 κατηγορίας.

Εκτός των άλλων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έβγαλε και ανακοίνωση ανησυχίας με σαφείς υπαινιγμούς για προσπάθεια δυναμιτισμού του κλίματος, από πλευράς συναθλητή τους, αν και εφόσον γινόταν το ντέρμπι. 

Πιο αναλυτικά η ανακοινωσή του περιλαμβάνει: 
«Ανησυχία επικρατεί στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καθώς κάποιοι προσπαθούν να δυναμιτήσουν το κλίμα, ενόψει του αγώνα Αιγάλεω - Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής.
Καλούμε την Ομοσπονδία να ενημερώσει όλους τους αρμόδιους και να υπάρξουν αυστηρά μέτρα τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου, προκειμένου το παιχνίδι να κυλήσει ομαλά, είτε γίνει σήμερα, είτε κάποια άλλη ημέρα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0