Basket Talk

Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στη νίκη ακόμα και όταν δεν τα πήγαινε καλά, πονάει να χάνεις έτσι...»

Μεσίνα: «Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στη νίκη ακόμα και όταν δεν τα πήγαινε καλά, πονάει να χάνεις έτσι...»
Ο Ιταλός προπονητής της Αρμάνι έβγαλε το... καπέλο στον Παναθηναϊκό που πίστεψε στην νίκη ακόμη και όταν ήταν κακός, ενώ στάθηκε στο ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη για 37-38 λεπτά και... πονάει ο τρόπος που ήρθε τελικά η ήττα. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της EuroLeague

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Πίστεψαν στη νίκη ακόμα και όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά. Παίξαμε καλά για 37 λεπτά. Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας και μοιράσαμε 22 ασίστ, πράγμα που λέει πολλά. Πονάει όμως όταν χάνεις έτσι. Χάσαμε κάποια σουτ κρίσιμα. Ελπίζω να κρατήσουμε τα θετικά από την εικόνα των 37-38 λεπτών και θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά για τη συνέχεια. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του».

Για τα προβλήματα με τις απουσίες λόγω τραυματισμών και πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστεί το «μπες-βγες» των παικτών του: «Δεν έχει σημασία πόσο δύσκολο είναι για μένα, γιατί σίγουρα είναι πιο δύσκολο για τους παίκτες. Έχουμε παρουσιάσει βελτίωση με την παρουσία του Λουαού-Καμπαρό.

Υπάρχουν παίκτες που είναι έμπειροι και πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Πέρυσι είχαμε κάποιους τραυματισμούς και το θέμα του Μήτογλου. Είχαμε αποκτήσει όμως χημεία. Φέτος προσπαθούμε να αποκτήσουμε τη συνοχή αυτή και με δουλειά να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0