Basket Talk

ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια: Σοβαρά επεισόδια στα Άνω Λιόσια! (video+photos)

ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια: Σοβαρά επεισόδια στα Άνω Λιόσια! (video+photos)
To ντου των οπαδών της ΑΕΚ προς το μέρος των 30 περίπου Ιταλών που είχαν πάρει θέση στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων προκάλεσε σοβαρά επεισόδια και αποπνικτική ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του κρίσιμου αγώνα, κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια. Μάχες σώμα με σώμα που περιορίστηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας.
Καθυστέρηση θα υπάρξει στο τζάμπολ του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ρέτζιο Εμίλια (νέα ώρα έναρξης 19:45) για το Basketball Champions League, καθώς προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. 
3685269.jpg

Πιο συγκεκριμένα, οπαδοί της «Ένωσης» κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των Ιταλών που βρίσκονταν ήδη στις κερκίδες του γηπέδου, ανοίγοντας δύο πυροσβεστήρες.

H ατμόσφαιρα έγινε σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και όλα θύμιζαν πεδίο... μάχης. Οπαδοί των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια και ακολούθησε πανικός. 

Με την επέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση κάπως εξομαλύνθηκε, ωστόσο ο κίνδυνος που ελοχεύει φυσικά για την τιμωρία της έδρας της «Βασίλισσας» είναι μεγάλος με τα όσα έλαβαν χώρα στις κερκίδες των Άνω Λιοσίων.

3685271_193243.jpg

Με τη λήξη της πρώτης περιόδου και για την ασφάλεια όλων, η αστυνομία οδήγησε τους Ιταλούς εκτός γηπέδου μέσω της φυσούνας.
Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0