Basket Talk

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 63-79: Κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος και παραμένει χωρίς νίκη! (video)

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια 63-79: Κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος και παραμένει χωρίς νίκη! (video)

Πέμπτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague Women, καθώς έχασε στο ΣΕΦ από την Βίρτους Μπολόνια με 63-79. Οι «ερυθρόλευκες», παρά την καλή τους εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να υποστούν εύκολα την ήττα.

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Η ελληνική ομάδα, παρ’ ότι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος όπου είχε σταθερά το προβάδισμα, στην επανέναρξη μπήκε αρκετά «μουδιασμένα», με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο τέλος από τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ με 63-79. Κορυφαία για τις «ερυθρόλευκες» η Σταμολάμπρου με 21 πόντους, που δεν ήταν αρκετοί όμως για να φτάσει η ομάδα του Πειραιά στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι, με την Μπολόνια να διατηρεί το προβάδισμα στα πρώτα πέντε λεπτά, με τη διαφορά ωστόσο σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ο Ολυμπιακός πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 11-10 στα 5’30’’ για τη λήξη της πρώτης περιόδου και έκτοτε, βρίσκοντας καλύτερο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, κατάφερε να προηγείται στο τέλος της με 26-22.

Οι «ερυθρόλευκες» στο 13’ έφτασαν μέχρι και το +10 (36-26) και παρά το γεγονός ότι η ιταλική ομάδα μείωσε αισθητά, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους στο 42-40.

Οι φιλοξενούμενες βρέθηκαν και πάλι μπροστά στο 23’ με 46-49, με την ελληνική ομάδα στη συνέχεια να πραγματοποιεί αρκετά λάθη και τη διαφορά να διευρύνεται περαιτέρω. Έτσι, η έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου βρήκε πίσω τις γηπεδούχες με 52-61.

Εκεί, η Μπολόνια ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα με 8’24’’ για τη λήξη του αγώνα (53-66), με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Κάπως έτσι επήλθε η πέμπτη ήττα σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα του Πειραιά, η οποία έχασε στο τέλος με 63-79.

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 42-40, 52-61, 63-79

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0