Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Διακοπή στο ματς έπειτα από «βροχή» αντικειμένων στο παρκέ! (video)

Ερυθρός Αστέρας - Παρτίζαν: Διακοπή στο ματς έπειτα από «βροχή» αντικειμένων στο παρκέ! (video)
Για ακόμα μία φορά σε ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν, το ματς διεκόπη καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εκτόξευσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο! Οι διαιτητές φυσικά διέκοψαν αμέσως τον αγώνα στα 37" πριν το τέλος της πρώτης περιόδου και μπήκαν στα αποδυτήρια.

Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν αναμετρώνται για την 8η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας ωστόσο για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια.  Μόλις στα 37" πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, με τον δείκτη του σκορ να είναι 17-18 υπέρ των φιλοξενουμένων, οι διαιτητές της αναμέτρησης διέκοψαν το παιχνίδι καθώς υπήρξε μεγάλη ρίψη αντικειμένων, η οποία δεν σταμάτησε παρά τις δύο προειδοποιήσεις που έγιναν πιο πριν.

Οι διαιτητές αποχώρησαν φυσικά για τα αποδυτήρια την ίδια ώρα που ο αρχηγός του Ερυθρού ΑστέραΜπράνκο Λάζιτς ζητούσε από τους οπαδούς της ομάδας του να σταματήσουν να πετάνε αντικείμενα στο παρκέ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας θα αρχίσει ξανά αλλά οι διαιτητές είπαν ότι στο πρώτο αντικείμενο που θα πέσει ξανά θα εκκενωθεί όλο το γήπεδο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0