Basket Talk

Λυκογιάννης: «Εμφανιστήκαμε μόνο ένα δεκάλεπτο - Έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Φράνκε» !

Λυκογιάννης: «Εμφανιστήκαμε μόνο ένα δεκάλεπτο - Έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Φράνκε» !
Στην κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, στάθηκε στη Συνένετυξη Τύπου, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Άρης Λυκογιάννης, ενώ αναφέρθηκε και στον Φράνκε και το πρόβλημα τραυματισμού πο αποκόμισε από την πρώτη περίοδο.
Λίγα λεπτά μετά τη συντριβή από τον Παναθηναικό, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε στη συνένετυξη Τύπου.

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου εμφανιστήκαμε όπως πρέπει, στα υπόλοιπα 30 λεπτά δεν ήμασταν μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πάρα πολλά παιδιά σε κακή ημέρα. Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά για εμάς, παρά μόνο ότι καταφέραμε να ρίξουμε την διαφορά στο τέλος. Η εικόνα μας ήταν πραγματικά πολύ κακή» και συνέχισε:

«Ο πιο σημαντικός λόγος γι' αυτό είναι ότι όταν ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 5-6 πόντους, δεν διαχειριστήκαμε τον ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός ευστόχησε σε κάποια σουτ, άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια η εικόνα μας ήταν πολύ κακή. Σαν να μην θέλαμε να παίξουμε ή σαν το μυαλό μας να ήταν κάπου αλλού. Έχουμε και τραυματίες γιατί απέκτησε και ένα θέμα ο Φράνκε, ενώ ακολουθεί και το κρίσιμο ματς με τη Σάσαρι στην Ιταλία».

Όσο προς την κατάσταση των τραυματιών; «Ο Ράιλι είναι σ' ένα πρόγραμμα, θα κάνει θεραπεία και μετά θα αποφασιστεί εάν θα παίξει. Ο Φράνκε έχει ένα μυϊκό σπασμό από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά επειδή το σκορ ήταν πολύ μεγάλο προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε».

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0