Basket Talk

Ράντονιτς: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί - Θα επανεκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του Γκριγκόνις»

Ράντονιτς: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί - Θα επανεκτιμηθεί αύριο η κατάσταση του Γκριγκόνις»
Εφυσηχασμένος βλέποντας την ομάδα του να λειτουργεί καλύτερα την τελευταία εβδομάδα και να παίρνει αποτελεσμάτα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Ως προς τον Γκριγκόνις τόνισε πως... εις άυριον τα σπουδαία.
Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Μαυροβούνιος τεχνικός του φάνηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις του για την απόδοση των «πρασίνων». Επίσης απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για τον Μάριους Γκριγκόνις, αναφέροντας ότι αύριο (Δευτέρα 28/11) θα υπάρχει μία πιο σαφής εικόνα για τον τραυματισμό του.

Στην αρχική του τοποθέτηση: «Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Μετά από δύο συνεχόμενα ματς στην Euroleague είχαμε λιγότερο από 48 ώρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όμως η προσέγγισή μας ήταν καλή και ήμασταν σοβαροί.. Τώρα έχουμε μερικές ημέρες μπροστά μας να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας».

Για τον Γκριγκόνις: «Θα δούμε αύριο. Τότε θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του».

Για τις διαφορές των 30 πόντων βοηθούν και κατά πόσον βοηθούν τους προπονητές ενόψει Euroleague«Μας βοηθάει γιατί δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να παίξουν. Ήταν μια απαιτητική εβδομάδα με πολύ πίεση. Κάθε ματς είναι σημαντικό και γι' αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τα διάφορα σχήματα που χρησιμοποίησε«Σίγουρα βοηθάει. Είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο γι' αυτό το ματς. Με αυτήν την προσέγγιση είναι πιο εύκολο να κάνει πράγματα τα οποία έχει σχεδιάσει. Ήμασταν πολύ σοβαροί».

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0