Basket Talk

Παπανικολάου: «Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν... βάρκα γυαλό, αλλά στο τέλος βγάλαμε εγωισμό»

Παπανικολάου: «Στο 1ο ημίχρονο ήμασταν... βάρκα γυαλό, αλλά στο τέλος βγάλαμε εγωισμό»
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μετά την δύσκολη νίκη με την Άλμπα, έδωσε έμφαση στην παραπάνω ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του στο 2ο ημίχρονο και ειδικότερα στην 4η περίοδο για να φτάσει τελικά στη νίκη, λέγοντας πως η ήττα από την Μακάμπι τους... τσίτωσε. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της EuroLeague: 

«Αναλογικά με τον σημερινό μας αντίπαλο και το στυλ παιχνιδιού του, εμείς είχαμε χαμηλά επίπεδα ενέργειας στο 1ο ημίχρονο και ήμασταν… βάρκα γυαλό. Για να αντιμετωπίσεις την Αλμπα χρειάζεται συνεχής συγκέντρωση...

Στο 2ο ημίχρονο πιέσαμε παραπάνω τους εαυτούς μας για να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να πάρει περισσότερη ενέργεια η ομάδα και τελικά να νικήσει.

Ένα αποτέλεσμα όπως αυτό που ήρθε με τη Μακάμπι σε... τσιτώνει, σε πεισμώνει, σε στεναχωρεί και πιστεύω έπαιξε ρόλο το τι έγινε σε εκείνη την 4η περίοδο για να βγάλουμε παραπάνω εγωισμό στον αγώνα με την Άλμπα στο ίδιο δεκάλεπτο.

Το σημαντικό είναι ακόμα και όταν είσαι κουρασμένος να προσπαθείς ένα κλικ παραπάνω, ένα ριμπάουντ, μία επαφή, μία μικρή λεπτομέρεια που στο τέλος θα κάνει τη διαφορά». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0