Basket Talk

Ράντονιτς: « Η νίκη ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά»

Ράντονιτς: « Η νίκη ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά»
Να εκμεταλευτεί την καλή συνεργασία ανάμεσα σε Λι και Ουόλτερς όσο θα λείπει ο Γκριγκόνις είπε στη Συνέντευξη τύπου ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Λίγα λεπτά μετά τη σημαντική και αγχωτική νίκη του Παναθηναικού επί της αξιόμαχης Βίρτους, οι δύο προπονητές παραχώρησαν δηλώσεις στη Συνένετυξη τύπου. Για ομαδική και όχι για ατομική δουλειά μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο στάθηκε στα παιδαριώδη λάθη που καταλαβαίνει ότι θα συμβούν λόγω απειρίας σε αυτό το επίπεδο αλλά... στοίχισαν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Θέλουμε να ευχαριστοήσουμε τον κόσμο που ήρθε και ελπίζουμε να είναι εδώ και την Παρασκευή, Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, στην τρίτη περίοδο βελτιωθήκαμε πολύ, στην τέταρτη κολλήσαμε, μας αποσυντόνισαν κάποια πράγματα, όπως το 4ο φάουλ του Ουόλτερς. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα να αποφύγουμε την παράταση. Πετύχαμε μία νίκη απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω να είμαστε προσηλωμένοι και γεμάτοι ενέργεια για τον αγώνα που ακολουθεί»


Για τη σταθερότητα που έχει όλη τη σεζόν και την αποψινή εμφάνιση του Ουίλιαμς, είπε ότι: «Θεωρώ ότι ήταν συνολική η προσπάθεια. Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιους ξεχωριστά, ήταν όμως σημαντικό που κερδίσαμε ένα κλειστό ματς. Είχαμε χάσει δυο τρία τέτοια και είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας».

Για τη συνεργασία ανάμεσα σε Ουόλτερς και Λι και πως «δένουν» μεταξύ τους: «Είναι καλό δίδυμο, ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Ειδικά τώρα που λείπει ο Γκριγκόνις πρέπει να τους εκμεταλευτούμε. Αποδίδουν καλά μαζί όπως έδειξαν»


Ο Σέρτζιο Σκαριόλο στάθηκε στις λεπτομέρειες στην άμυνα που πρέπει να βελτιώσουν και τα παιδαριώδη λάθη που στοίχισαν.

«Είναι απογοητετυτικό, όταν εχεις το ματς στα χέρια σου, συγχαρητήρια στον Παναθηναικό που καταφερε και γυρισε το ματς. Κάναμε καποια παιδαριωδη λαθη. Αυτό μπορει να συμβει, οπως να επιτρέψουμε το τελευταίο lay up με φαουλ να δωσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σε άλλα πράγματα που με προβηματίζουν, όπως η άμυνα στο δεύτερο και το τριτο δεκαλεπτο. Δεν υπάρχει χρόνος για πολύ σκέψη, σε δυο μερες εχουμε και αλλο ματς»


Για τη διοργάνωση και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η Βίρτους, είπε πως: «Η Euroleague είναι μια δυσκολη διοργανωση. Το καθε παιχνίδι είναι ενας πολεμος, Η κάθε ομάδα εχει ταλέντο και αθλητικότητα, ανήκουμε εδω. πρεπει να μαθουμε γρήγορα από τα λαθη μας, να προσπαθησουμε να μην επαναληφθουμν, να στνεχίσουμε να παλευουμε και να αποκτούμε εμπειρία».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0