Basket Talk

Η Παρτιζάν κατηγορεί τη Μπαρτσελόνα για άδικη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους της

Η Παρτιζάν κατηγορεί τη Μπαρτσελόνα για άδικη συμπεριφορά προς τους φιλάθλους της

Με ανακοίνωσή της η Παρτιζάν κατηγορεί τη Μπαρτσελόνα για άδικη συμπεριφορά προς τους οπαδούς της, που αγόρασαν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά οι Ισπανοί τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην τους επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο.

Ένταση έχει δημιουργεί μεταξύ Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν, λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στη Euroleague. Ο λόγος αφορά στην απόφαση των «μπλαουγκράνα» να μην επιτρέψουν τελικά σε ορισμένους οπαδούς των φιλοξενούμενων να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι, με σκοπό την προστασία των φιλάθλων τους.

Με πάνω από 250 εισιτήρια να έχουν ήδη πουληθεί και τους οπαδούς της Παρτιζάν να έχουν ταξιδέψει στη Βαρκελώνη, η ομάδα από τη Σερβία κάνει λόγο για άδικη συμπεριφορά των Ισπανών, οι οποίοι αποφάσισαν σήμερα να αφήσουν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο όσους αγόρασαν εισιτήρια για την εξέδρα των φιλοξενούμενων, απαγορεύοντας την είσοδο στους υπόλοιπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτιζάν:

«Θεωρούμε αυτήν την απόφαση, η οποία πάρθηκε και ανακοινώθηκε σήμερα, πολύ άδικη προς τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αγόρασαν νόμιμα εισιτήρια και πλήρωσαν για το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη και για τη διαμονή τους.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0