Basket Talk

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 99-64: Επίδειξη δύναμης πριν την «διαβολοβδομάδα» (video)

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 99-64: Επίδειξη δύναμης πριν την «διαβολοβδομάδα» (video)
Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στη φετινή Basket League, διαλύοντας με 99-64 (η μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων) τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ και δείχνοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί στην EuroLeague
Παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με... προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους» που επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Κολοσσού Ρόδου (99-64) στο Φάληρο και ανέβηκαν στο 6-0 όντες μόνοι 1οι στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους Ροδίτες στο 2-4. Το τελικό +35 είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει σημειωθεί στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό, στην μέχρι σήμερα ιστορία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Το ματς 

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το ξεκίνημα και βρίσκοντας αρκετά ελεύθερα σουτ «καθάρισε» γρήγορα με την υπόθεση νίκη, παίζοντας απλά και γρήγορα, φτάνοντας στο τέλος να έχουν μοιράσει 27 ασίστ. Οι «ερυθρόλευκοι» στην 1η περίοδο διατηρούσαν μια διαφορά λίγο κάτω από τους 10 πόντους, όμως από τα μισά του 2ου δεκαλέπτου μέχρι τις αρχές του 3ου πήραν... φωτιά, τρέχοντας ένα εκπληκτικό επιμέρους 18-2 για να μετατρέψουν το 35-23 σε 53-25. Μάλιστα το σερί τους σε αυτό το διάστημα έφτασε το 13-0, ανεβάζοντας τη διαφορά στο «εκκωφαντικό» +28 και μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. 
Κορυφαίος για τους νικητές ο Άλεκ Πίτερς με 21 πόντους, 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 5 ριμπάουντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράζει το χρόνο ενόψει της «διπλής» εβδομάδας που έρχεται στην EuroLeague, με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ την Τρίτη (22/11) και το παιχνίδι με την Άλμπα στο ΣΕΦ δύο μέρες αργότερα (24/11). Από πλευράς Κολοσσού ξεχώρισε ο Σταρκς με 21 πόντους, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Κρις Κόφι, όπου σημείωσε 2 πόντους με 5 ριμπάουντ. 

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 51-25, 74-43, 99-64

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ. 

Έκτορας Σταυρόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0