Basket Talk

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Λουαού Καμπαρό! (video)

Αρμάνι Μιλάνο: Ανακοίνωσε τον Λουαού Καμπαρό! (video)
Σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή της προχώρησε η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου πρώην NBAer, Τιμοτέ Λουαού Καμπαρό.
Η φήμη που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες στη μπασκετική... πιάτσα πλέον πήρε επίσημη μορφή καθώς ο Τιμοτέ Λουαού Καμπαρό, αποτελεί με «υπογραφή και σφραγίδα» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αρμάνι Μιλάνο.
Οι Ιταλοί, οι οποίοι δεν έχσουν εντυπωσιάσει εώς τώρα με τους εμφανίσεις τους σστις πρώτες οκτώ στροφές της Euroleague, έψαχναν να ενισχυθούν και το κατάφεραν μέσω του Γάλλου φόργουορντ. Ο Λουαού Καμπαρό μετρά 328 ματςστο ΝΒΑ με τις φανέλες των ΣίξερςΘάντερΜπουλςΝετς και Χοκς και έχει κατά μέσο όρο 5.9 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά 16 λεπτά συμμετοχής.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρώπη για να γίνω μέλος της Αρμάνι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα να προσπαθήσει να πετύχει τους στόχους για τη φετινή σεζόν οι οποίοι ισοδυναμούν με νίκες και τίτλους. Ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους φίλους της ομάδας και να ξεκινήσω!» ήταν τα λόγια του Γάλλου άσου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0