Basket Talk

«Αστειότητες» της ΕΟΚ χαρακτήρισε την υπόθεση Παπαγιάννη εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού

«Αστειότητες» της ΕΟΚ χαρακτήρισε την υπόθεση Παπαγιάννη εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός χαρακτήρισε «αστειότητες» την ανακοίνωση της ΕΟΚ, σχετικά με το θέμα Παπαγιάννη και την άρνηση των «πρασίνων» να τον δώσουν στην Εθνική Ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Παναθηναϊκός είναι «αιμοδότης της Εθνικής Ομάδας».
Σχετικά Άρθρα
Η απάντηση του Παναθηναϊκού στην ανακοίνωση της ΕΟΚ, για το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ήρθε δια στόματος Δημήτρη Κοντού, ο οποίος μίλησε στον «Sport FM», χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «αστειότητες» την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στάθηκε στο ότι ο Παπαγιάννης το καλοκαίρι έπαιξε με την Εθνική στο EuroBasket, παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών του Παναθηναϊκού και αυτή την απόφαση την «κουβαλάει» μέχρι σήμερα. 

Επιπλέον μίλησε για «επικοινωνιακά παιχνίδια», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Διαβάζουμε με έκπληξη ότι δεν του επέτρεψε ο Παναθηναϊκός να πάει στην Εθνική (σ.σ. στον Παπαγιάννη). Ο Παναθηναϊκός είναι βασικός αιμοδότης της Εθνικής εδώ και χρόνια. Βγαίνει επικοινωνιακά όλο, είναι αστειότητες για να μην πω τίποτα άλλο».

«Έχουμε στείλει τον Π. Καλαϊτζάκη και τον Μποχωρίδη, τα παιδιά όλων των ομάδων θα ταλαιπωρηθούν και θα γυρίσουν από το Βέλγιο με 2-3 αεροπλάνα. Πέρσι με την ίδια διοίκηση είχαμε δώσει τον Παπαγιάννη για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Το καλοκαίρι αυτό το παιδί πήγε με κίνδυνο στην Εθνική. Ακολουθεί ακόμα αυτή τη διαδικασία. Γίνεται διαδικασία για να επανέλθει. Γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένη δομή. Δεν είναι θέμα άρνησης». 

Τέλος ο Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε και στον Κώστα Σλούκα, συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις, λέγοντας: «Στην επίσημη ενημέρωση της Εθνικής δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Σλούκα και μιλάμε για το καλύτερο Έλληνα γκαρντ. Εκτός αν δεν τον έχει καλέσει ο Δημήτρης Ιτούδης». 

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0