Basket Talk

Αταμάν: «Μήνυμα για την Εφές ο τρόπος που παίζει η Εθνική Τουρκίας»

Αταμάν: «Μήνυμα για την Εφές ο τρόπος που παίζει η Εθνική Τουρκίας»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά την νίκη της εθνικής Τουρκίας για τα προκριματικά της FIBA, αναφέρθηκε στα στοιχεία της που αποτελούν για εκείνον παράδειγμα για τους παίκτες της έτερης ομάδας που προπονεί, της Εφές.

O coach Αταμάν μετά την σημαντική νίκη της Τουρκίας κόντρα στο Βέλγιο, βρήκε την ευκαιρία να συγκρίνει τις δύο ομάδες που προπονεί, την Εθνική Τουρκίας και την Αναντολού Εφές, στέλνοντας «μήνυμα» στους παίκτες της δεύτερης.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε:

"Χαίρομαι πάρα πολύ που βγάλαμε χαρακτήρα για 40 λεπτά. Και οι 12 παίκτες έβγαλαν την καρδιά τους στο παρκέ και παίξαμε επιθετική άμυνα. Παίξαμε ομαδικά, μοιράζοντας συνεχώς την μπάλα στην επίθεση. Χαίρομαι που βλέπω αυτή τη νοοτροπία. Συγχαρητήρια σε όλους, είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς με τη Σερβία.

Για να είμαι ειλικρινής, ελπίζω ότι η άμυνα της εθνικής ομάδας και ο τρόπος με τον οποίο κυκλοφορεί την μπάλα στην επίθεση θα αποτελέσουν ένα μήνυμα για τη δική μου ομάδα, την Αναντολού Εφές. Μπορεί να υπάρχει σωματική κόπωση, αλλά πνευματικά η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ πιο βαριά για εμένα.

Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα μου. Είχε μελαγχολήσει μετά από τις διαδοχικές ήττες, αλλά αφοσιώθηκα πλήρως στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Είναι μεγάλη τιμή να δουλεύω στην εθνική ομάδα της Τουρκίας. Νομίζω ότι αυτά τα παιδιά τίμησαν του οπαδούς του μπάσκετ".


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0