Basket Talk

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Οι τραυματισμοί μας εμπόδισαν να αποδεσμεύσουμε τους παίκτες των υπόλοιπων εθνικών»

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Οι τραυματισμοί μας εμπόδισαν να αποδεσμεύσουμε τους παίκτες των υπόλοιπων εθνικών»
Πολλοί απόρησαν με την επιλογή της Παρτιζάν να αποδεσμεύσει μόνο τους Σέρβους παίκτες της για τα προκριματικά της FIBA, στερώντας από την Εθνική Ελλάδος τις υπηρεσίες του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιλογή αυτή.
Ο ισχυρός άνδρας της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, τοποθετήθηκε σχετικά με την απόφαση της ομάδας του να μην επιτρέψει στον Ιωάννη Παπαπέτρου να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά παράθυρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 κόντρα σε Λετονία και Βέλγιο, απόφαση η οποία οδήγησε την ΕΟΚ να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στη FIBA.

Η τοποθέτηση του Μιγιαϊλοβιτς:

"Συγχαίρω την ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας για τη νίκη της εθνικής ομάδας στο Νιούκαστλ, η οποία μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Η Σερβία είναι μπασκετική χώρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Μόνο οι τραυματισμοί μας απέτρεψαν από τα αποδεσμεύσουμε τα μέλη των άλλων εθνικών ομάδων. Στον Πειραιά παίξαμε με τον ελάχιστο αριθμό παικτών και αυτή η ήττα θα μας πονέσει λιγότερο αν η Σερβία πάει στο Παγκόσμιο".

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0