Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Θέμα της Παρτιζάν και της Εθνικής Ελλάδος η συμμετοχή ή όχι του Παπαπέτρου»

Ομπράντοβιτς: «Θέμα της Παρτιζάν και της Εθνικής Ελλάδος η συμμετοχή ή όχι του Παπαπέτρου»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Η βαριά ήττα που γνώρισε η Παρτιζάν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με 87-58, προκάλεσε την απογοήτευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρέπει να συγχαρώ τον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια και μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη να παλέψει. Όλα τα άλλα ήταν ξεκάθαρα. Είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι ότι θα έπρεπε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με την αίσθηση πως θα τα έχουμε δώσει όλα. Αλλά συνέβη το αντίθετο.»

Για το γεγονός ότι η Παρτιζάν παρατάχθηκε με 9 παίκτες: «Δεν θέλω να χρησιμοποιώ ως δικαιολογία την κατάσταση ανάμεσα σε FIBA-Euroleague. Είναι προφανές πως παίξαμε χωρίς 6 παίκτες. Η εθνική ομάδα της Σερβίας έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δώσαμε 2 παίκτες, ενώ 1 ήταν τραυματίας. Δεν  είναι τωρινό το πρόβλημα, είναι χρόνια αυτό το πρόβλημα. Τα χρόνια περνάνε και δεν βρίσκονται λύσεις. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να καταλάβουμε και το τίμημα για τους παίκτες, είναι πιο δύσκολο ειδικά γι’ αυτούς

Για τη συμμετοχή του Παπαπέτρου στα παιχνίδια της Εθνικής: «Είναι θέμα της Παρτιζάν και της Εθνικής. Εγώ είμαι προπονητής, αυτό είναι θέμα μεταξύ της Εθνικής και της Παρτιζάν.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0