Basket Talk

Μουμπρού: «Το ματς κρίθηκε σε μια καλή ή κακή απόφαση»

Μουμπρού: «Το ματς κρίθηκε σε μια καλή ή κακή απόφαση»
Ο προπονητής της Βαλένθια, όσο και τα αστέρια της ομάδας, που καθόρισαν το αποτέλεσμα στην νίκη των Ισπανών μέσα στο ΣΕΦ με 82-83, Ντούμπλιεβιτς και Τζόουνς, έβγαλαν το... καπέλο στον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα στάθηκαν και στη νοοτροπία της ομάδας τους για να έρθει η οριακή νίκη στο τέλος. 
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεξ Μουμπρού: «Στη διάρκεια του αγώνα βελτιώσαμε την άμυνα και τα ριμπάουντ μας. Στο τέλος αυτό που μέτρησε ήταν μια καλή ή κακή απόφαση. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη». 

Για να προσθέσει στη Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται για να πάρουμε τη νίκη. Όταν ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά δεν τα παρατήραμε, αν και η διαφορά θα μπορούσε να πάει και στους 20 πόντους. Εμείς δεν τα παρατήρσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη». 

Από την πλευρά του ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς εκθείασε τον Ολυμπιακό λέγοντας: «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες και είναι φαβορί για το Final Four. Είναι μεγάλη νίκη, είμαι χαρούμενος για την προσπάθειά μας και για το ότι πήραμε το παιχνίδι». 

Ενώ ο Τζόουνς που ήταν ψύχραιμος στο φινάλε βάζοντας 3/3 βολές που έκριναν το αποτέλεσμα είπε: «Δείξαμε τη νοοτροπία που έχουμε, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος τα καταφέραμε». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0