Basket Talk

Euroleague Fantasy Injury Report Day 6: All-in για τους «αιώνιους» - Απουσίες σε Παρτιζάν και Βαλένθια!

Euroleague Fantasy Injury Report Day 6: All-in για τους «αιώνιους» - Απουσίες σε Παρτιζάν και Βαλένθια!

Η 6η στροφή της Ευρωλίγκας έφτασε και τα «φώτα» στρέφονται στους πρωταγωνιστές. Σημαντικό κομμάτι όμως αποτελούν και οι τραυματισμοί, με τους παροπλισμένους να συνεχίζουν να πονοκεφαλιάζουν τους προπονητές τους. Ανάμεσα σε αυτούς, δεν βρίσκονται οι Μπαρτζώκας και Ράντονιτς, οι οποίοι θα ψάξουν πλήρεις τις εντός έδρας νίκες.

Οι πρώτες πέντε αγωνιστικές ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τα αρχικά δείγματα γραφής δίνουν ένα στίγμα, αν και όχι ασφαλές ακόμα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών μετά την πρώτη τους ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από τη Μονακό και για να το πράξουν αυτό πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της φιλόδοξης Βαλένθια στο ΣΕΦ (4/11, 21:00). Με άδειο απουσιολόγιο ετοιμάζει τα πλάνα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης υπολογίζεται κανονικά.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος περιμένει να δει αντίδραση από τον Παναθηναϊκό. Άπαντες παρόντες λοιπόν, με τους Ουόλτερς και Γκριγκόνις να ξεπερνούν τα μικροπροβλήματά τους, ενώ ερωτηματικό υπάρχει με την περίπτωση του Άντριους. Μέσα και ο Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο στα «πράσινα» κόντρα στην Παρτιζάν.

Αναφορικά με τους αντιπάλους τους, ο Άλεξ Μουμπρού θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Φαν Ρόσομ ενώ εκτός παραμένουν οι Μάρτιν Χέρμανσον και Χασιέλ Ριβέρο. Ως προς την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Τζέιμς Νάναλι έμεινε στο Βελιγράδι και ο Σέρβος κόουτς πρέπει να βρει τρόπο να αναπληρώσει την απουσία του.

Στα των υπολοίπων, οι τραυματίες μειώθηκαν στο Βερολίνο και την Άλμπα με τους Τζαλίν Σμιθ και Γιοχάνες Τίμαν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αντίθετα με τον Μάοντο Λο. Στην πρωταθλήτρια Εφές, ο Μπουμπουά είναι αμφίβολος και μένει να φανεί αν ο νεοφερμένος Σακίλ Τέιλορ θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός. Με μείον τέσσερεις πάει ο Αστέρας στο Μονακό, ενώ τα ονόματα των Λοβέρν κα Σιλντς θα μονιμοποιηθούν δυστυχώς στη λίστα για το επόμενο διάστημα για Βιλερμπάν και Αρμάνι αντίστοιχα.

Ο Τρινκέρι δεν θα έχει τον Οθέλο Χάντερ στη διάθεσή του, ενώ ο Χίλιαρντ επιστρέφει για τη Μακάμπι. Πιθανότητες για το φετινό του ντεμπούτο έχει ο Τόκο Σενγκέλια ενώ η Ρεάλ συνεχίζει να θυμίζει… νοσοκομείο με τον Γιαμπουσέλε να είναι αμφίβολος. Τέλος, Ο Δημήτρης Ιτούδης περιμένει μονάχα τον Νεμάνια Μπιέλιτσα μιας και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς γύρισε.

 

Αναλυτικά το Injury Report της 6ης αγωνιστικής:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Γιόνας Μάτισεκ, Μάοντο Λο

Αναντολού Εφές: Σέιν Λάρκιν, Μπουμπουά (αμφίβολος), Σακίλ Τέιλορ (αμφίβολος)

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Τομμάσο Μπαλντάσο

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Χασιέλ Ριβέρο, Φαν Ρόσομ (αμφίβολος)

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Τόκο Σενγκέλια (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Λούκα Μίτροβιτς, Τζέιλεν Άνταμς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Τόπιτς

Ζαλγκίρις Κάουνας: Ντοβίντας Γκιεντράιτις (αμφίβολος)

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τζαρέλ Μάρτιν

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Οθέλο Χάντερ, Τζέισον Τζορτζ (αμφίβολος), Ζαν Μαρκ Σίσκο (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: Νίκολα Μίροτιτς, Σέρχι Μαρτίνεθ, Κάιλ Κούριτς

Μπασκόνια: Στίβεν Ενόκ

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: -

Παρτιζάν: Άλεν Σμάιλαγκιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Τζέιμς Νάναλι

Ρεάλ Μαδρίτης: Άντονι Ράντολφ, Ρούντι Φερνάντεθ, Φαμπιάν Κοζέρ, Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, Κάρλος Αλοθέν, Γιαμπουσέλε (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα

 

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0