Basket Talk

Ράντονιτς: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες για Άντριους - Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Ουόλτερς»

Ράντονιτς: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες για Άντριους - Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Ουόλτερς»
Ο Μαυροβούνιος κόουτς των «πρασίνων», μετά την νικηφόρα αναμέτρηση με τον Κολοσσό, στάθηκε στα πολλά λάθη του 2ου ημιχρόνου, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νέιτ Ουόλτερς, ενώ εμφανίστηκε... αινιγματικός για το μέλλον του Άντριου Άντριους
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά τη δύσκολη νίκη επί του Κολοσσού για την 4η αγωνιστική της Basket League: 

«Στην αρχή του ματς είχαμε πολύ καλή προσέγγιση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε κοντά στους 50 πόντους και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αμυντικά ήμασταν σωστοί στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου, αλλά μετά κάναμε πάρα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση.

Η επίθεσή μας ήταν τελείως διαφορετική από αυτή του α' ημιχρόνου, όμως στο τέλος κερδίσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το πώς τελειώσαμε το ματς».

Για τον Νέιτ Γουόλτερς και το ότι αγωνίστηκε μόλις 04:04 στην 1η περίοδο καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει στο ματς:

«Πρώτα απ' όλα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Όμως πρέπει να περιμένουμε σήμερα-αύριο να δούμε πώς είναι και να μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ήταν ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε αλλά όπως είπα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Όσο για τον Άντριου Άντριους και το μέλλον του από τη στιγμή που ήταν και εκτός 12άδας:

«Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του. Έχουμε συζητήσει και θα δούμε τις επόμενες ημέρες». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0