Basket Talk

Ίρβινγκ: Προκάλεσε σάλο ποστάρισμά του για ταινία με αντισημιτικά μηνύματα!

Ίρβινγκ: Προκάλεσε σάλο ποστάρισμά του για ταινία με αντισημιτικά μηνύματα!
Τα... φώτα της δημοσιότητας έστρεψε για μία ακόμα φορά πάνω του ο Καϊρί Ίρβινγκ για μη αγωνιστικό λόγο, αφού ο σταρ των Νετς πόσταρε λινκ ταινίας με αντισημιτικό περιεχόμενο. Σε απάντησή του, ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Μπρούκλιν ανέφερε πως είναι δυσαρεστημένος.
Εδώ και λίγες ώρες ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο, χωρίς να έχει πετύχει κάτι εξωπραγματικό στο παρκέ. Ο σούπερ σταρ των Νετς, ο οποίος έχασε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν λόγω της μη επιθυμίας του να εμβολιαστεί, πόσταρε τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το λινκ μιας ταινίας με αντισημιτικό περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμένα η ταινία λέγεται «Hebrews to Negroes: Wake Up Black America» με τον ιδιοκτήτη των ΝετςΤζο Τσάι να μην αφήνει την κίνηση αυτή ασχολίαστη και να παίρνει θέση για το συγκεκριμένο γεγονός.
«Είμαι απογοητευμένος που ο Καϊρί φαίνεται να υποστηρίζει μία ταινία βασισμένη σε ένα βιβλίο γεμάτο αντισημιτικά σχόλια. Θέλω να καθίσω κάτω μαζί του και να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνει ότι αυτό μας βλάπτει όλους και ως άνθρωπος της πίστης είναι λάθος να προωθεί μίσος με βάση την φυλή, εθνικότητα και πίστη. Αυτό είναι πιο μεγάλο από το μπάσκετ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε απαντητικό tweet.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι κατά πόσον θα υποστεί κυρώσεις ή ποια θα είναι η απάντησή του, για μια ταινία που μεταξύ άλλων πραγματεύεται ότι ο εβραϊκός λαός λάτρευε το σατανά και ευθυνόταν για τη σκλαβιά των Αφρικανών.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0