Basket Talk

Απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ του BN Sports: Η Ευρωλίγκα άλλαξε το σκορ στο Ρεάλ - Βίρτους!

Απόλυτη δικαίωση του ρεπορτάζ του BN Sports: Η Ευρωλίγκα άλλαξε το σκορ στο Ρεάλ - Βίρτους!
Το επίσημο site της EuroLeague, άλλαξε το τελικό σκορ του ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βίρτους Μπολόνια, από 92-95 σε 91-95, με τους ιθύνοντες της διοργάνωσης να παραδέχονται ουσιαστικά το λάθος (χωρίς όμως να δώσουν εξηγήσεις), επιβεβαιώνοντας τα όσα έχει αποκαλύψει το BN Sports από το πρωί (28/10)! 
Σχετικά Άρθρα
Το... θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται από την EuroLeague, που μετά τον σάλο που προκλίθηκε από τον «πόντο-φάντασμα» στο χθεσινό (27/10) ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βίρτους Μπολόνια, το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης άλλαξε το τελικό σκορ από 92-95 σε 91-95!

Προφανώς κατάλαβαν και οι ίδιοι αυτό που πλέον είχε πάρει διαστάσεις, ότι δηλαδή μετρήθηκε πόντος στους Μαδριλένους από τον Μούσα, ο οποίος δεν μπήκε ποτέ, κάτι για το οποίο το BN Sports «φωνάζει» από το πρωί και τελικά σχεδόν 15 ώρες μετά από την λήξη της αναμέτρησης έγινε η εν λόγω αλλαγή στο σάιτ της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, δεν έχει μέχρι στιγμής βγει καμία ανακοίνωση που να αιτιολογεί το περιστατικό και να εξηγεί πως τόσο η γραμματεία, όσο και τα επίσημα στοιχεία της διοργάνωσης «μετέτρεψαν» το λάθος του Μούσα σε... εύστοχη βολή! Ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει, σε ένα ματς που κρίθηκε οριακά, το τι θα συνέβαινε στην περίπτωση που τελικά η Ρεάλ ολοκλήρωνε την ανατροπή έχοντας έναν πόντο από το... πουθενά, που πλέον και η ίδια η διοργάνωση παραδέχτηκε έμμεσα ότι δεν θα έπρεπε να τον έχει! 

Δείτε το τωρινό στατιστικό του ματς που φαίνεται η αλλαγή στο τελικό σκορ ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0