Basket Talk

Κομνηνός: «Σημαντικό για το BCL ότι ο Σπανούλης κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη διοργάνωσή μας» (video)

Κομνηνός: «Σημαντικό για το BCL ότι ο Σπανούλης κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στη διοργάνωσή μας» (video)

Ο Πατρίκ Κομνηνός, CEO του BCL, αναφέρθηκε στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στη διοργάνωση και πόσο σημαντικό είναι το γεγονός για τον αντίκτυπο του θεσμού.

Για τον «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και τεχνικό του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη, την ανάπτυξη και την δημοτικότητα του BCL και φυσικά τη νέα σεζόν, μίλησε ο CEO της διοργάνωσης της FIBA.

Αναλυτικότερα τα όσα δήλωσε ο Πατρίκ Κομνηνός:

«Ήταν μία δέσμευση απέναντι στο Περιστέρι, αλλά και τον Σπανούλη ότι θα ήμουν στο γήπεδο. Ήταν και διπλή ευκαιρία, γιατί έπαιζε με τη πρωταθλήτρια Τενερίφη. Το παιχνίδι πήγε καλά για το Περιστέρι, το οποίο σε συνδυασμό με τη πρώτη νίκη, σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο, του δίνει μία καλή αφετηρία για τη συνέχεια. Για εμάς, έχουν ιδιαίτερη σημασία, ο Σπανούλης κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην διοργάνωσή μας. Είναι μία προσωπικότητα και μαζί με το Περιστέρι δίνουν μία ιδιαίτερη χροιά, μία αίγλη.

To BCL μεγαλώνει ούτως ή άλλως. Βλέπουμε κορυφαίες ομάδες από πολλές χώρες. Γενικά, έχει κάνει τα απαραίτητα βήματα, τηρεί την υπόσχεσή του να γίνεται καλύτερο. Οι συνεργασίες με τους τηλεοπτικούς παρόχους είναι ένας μετρήσιμος αριθμός, δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Τα νούμερα γενικά και το ενδιαφέρον δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Έχουμε δρόμο ακόμα για το Final 4. Πέρυσι, ανακοινώσαμε το Μπιλμπάο, την πρώτη ουδέτερη έδρα, λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Φέτος, ελπίζουμε να το κάνουμε λίγο νωρίτερα, να έρθει ο Άγιος Βασίλης νωρίτερα.

Αν υπάρχει ένας ουσιαστικός στόχος, από την αφετηρία της διοργάνωσης κιόλας, είναι να συμβάλουμε στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού μπασκετικού οικοσυστήματος. Έχουν γίνει βήματα από το BCL και την FIBA, ώστε να διαμορφώσουμε κάποια στιγμή τον ευρωπαϊκό χάρτη. Όλοι αναγνωρίζουμε ότι το μπάσκετ δεν έχει φτάσει στο εμπορικό και το μιντιακό επίπεδο, που του αρμόζει στην Ευρώπη. Ένας από τους στόχους είναι να κάτσουμε σε ένα τραπέζι και να προτείνουμε και να προκρίνουμε λύσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0