Basket Talk

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων» πρωταγωνιστών
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού (Σλούκα, Βεζένκοφ, Μπολομπόι), αναφορικά με την σπουδαία επικράτηση των Πειραιωτών στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης.
Στην παραδοχή ότι έβαλε ένα «δύσκολο σουτ» προχώρησε ο Κώστας Σλούκας για το νικητήριό του απέναντι στον «δεινόσαυρο» Ταβάρες τονίζοντας πως « είμαι περήφανος για τη νίκη μας». Ο «Σλου» επισήμανε πως «η Ρεάλ είναι μια σπουδαία ομάδα και φαβορί για να φτάσει στο Final 4» και κατέληξε λέγοντας πως «κάναμε ένα σταθερό παιχνίδι. Χάσαμε όμως τη συγκέντρωσή μας σε κάποιες άμυνες αλλά είχαμε τον χαρακτήρα να πάρουμε τη νίκη».

Ο Σάσα Βεζένκοφ από την πλευρά του παραδέχθηκε πως «δεν κάναμε καλό παιχνίδι αμυντικά, όμως το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και το κάναμε μάλιστα σε μία πολύ σκληρή έδρα αφού όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις στη Μαδρίτη». Πρόσθεσε δε πως «πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, ξεχνάμε αμέσως τον αγώνα αυτό αφού ακολουθεί η Μπασκόνια».

Τέλος, ο Τζόελ Μπολομπόι είπε πως «ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν ήταν ωραίο ποιοτικά αλλά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε» με τον διεθνή Ρώσο α προσθέτει: «Ήθελα να δώσω ώθηση στην ομάδα μου αλλά έχασα κι εγώ κάποια σουτ ακόμη και πάνω από τη στεφάνη. Το σημαντικό όμως είναι ότι καταφέραμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη», είπε και κατέληξε: «Μας περιμένει τώρα η Μπασκόνια που είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα, έχει καλό ρυθμό και ψυχολογία και θα είναι ένα ακόμη πολύ γερό τεστ για εμάς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0