Basket Talk

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας 92-75: One Χάουαρντ σόου για τους απροσπέλαστους Βάσκους!

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας 92-75: One Χάουαρντ σόου για τους απροσπέλαστους Βάσκους!
Ακάθεκτη συνεχίζει η Μπασκόνια τις υποχρεώσεις της στη Euroleague, κερδίζοντας και την έτερη ομάδα του Βελιγραδίου, Ερυθρό Αστέρα, με 92-75 και κάνοντας το 3/3. Πρώτα «βιολιά» οι Χάουρντ και Τόμπσον, δεν πήραν βοήθειες οι Μίτροβιτς και Ντόμπριτς.
Τι κι' αν φάνταζε μία περίεργη χρονιά για τους Βάσκους. Εκείνοι ξέρουν καλά πως να βγάζουν «άσους από το μανίκι» τους και οι Χάουρντ-Τόμπσον είναι τρανά παραδείγματα.
Μετά τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Παρτιζάν, στην παράταση, η Μπασκόνια δεν πανικοβλήθηκε από το -5 (42-47) του ημιχρόνου και με αντεπίθεση διαρκείας, πέτυχε μια έυκολη νίκη.

Εκ νέου «όργια» από τον Μάρκους Χάουρντ, ο οποίος ήταν ασταμάτητος με 30 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του, ο Ντάριους Τόμπσον (18 π. 4/4 τρίποντα), ο οποίος πήρε από το... χέρι τους γηπεδούχους στην τρίτη περίοδο. 

Οι Σέρβοι ήταν μέσα στο ματς μέχρι το 30' (59-57), όμως η άμυνα με τα... μάτια που έπαιξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν τους άφησε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και έμειναν χωρίς νίκη στη διοργάνωση.
Τα δεκάλεπτα: 23-24, 19-23, 59-57, 92-75

Το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ: 


Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0