Basket Talk

Ολυμπιακός – Περιστέρι 101-79: Με ερυθρόλευκη «κατοστάρα» η αποθεωτική επιστροφή Σπανούλη!

Ολυμπιακός – Περιστέρι 101-79: Με ερυθρόλευκη «κατοστάρα» η αποθεωτική επιστροφή Σπανούλη!

Καλές οι φιλίες και τα τιμώμενα πρόσωπα αλλά αυτός ο Ολυμπιακός δεν χαρίζεται ούτε στους αγαπημένους του. Στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ ως αντίπαλος, οι «ερυθρόλευκοι» τον πίκραναν με «κατοστάρα». Κορυφαίος ο Σλούκας με 23 π. και 13 ασίστ, το πάλεψε ο Φρανσίσκο για λογαριασμό του Περιστερίου.

Το μεγάλο γεγονός της ημέρας ήταν η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στον «τόπο του εγκλήματος». Κάπου υπήρχε όμως και ένας μπασκετικός αγώνας, ανταγωνιστικός πέραν του δέοντος σε διάφορα κομμάτια του.

Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ δυνατά και στα πρώτα 9 λεπτά είχε το προβάδισμα (15-11) με δύο τρίποντα από Ντένμον και Ντέιβις. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό στην επίθεση και δεν... ξανακοίταξε πίσω.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, πιστή στα χαρακτηριστικά του κόουτς της, σαν αθλητής, δεν το έβαλε κάτω. Κάθε φορά που προσπάθησαν οι Πειραιώτες να «ξεμακρύνουν», δεν τους άφηναν, κλείνοντας το ημίχρονο με 50-37.
Στο όριο της διψήφιας διαφοράς κινήθηκε και η τρίτη περίοδος με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει από τους Λαρεντζάκη και Βεζένκοφ τη «μπαγκέτα». Χαρακτηριστικό σημείο του μαχητικού Περιστερίου, ο τραυματισμός του Τόμας Γουόκαπ στο πρόσωπο, χωρίς πρόθεση από τον Ντένμον, ο οποίος χρειάστηκε ράμματα.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι δυο ομάδες ήταν παραγωγικότατες, προσέφεραν όμοφο θέαμα, παίζοντας σύγχρονο μπάσκετ και οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος έφτασαν και στην πρώτη... κατοστάρα (101-79). Κορυφαίος ο Κώστας Σλούκας με 23 πόντους και 13 ασίστ, αξιόμαχος ο Φρανσκίκσο για το Περιστέρι (17 π.).
Τα δεκάλεπτα: 18-15, 50-37, 74-56, 101-79

Το στατιστικό του αγώνα εδώ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0