Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαστε τόσο προσεκτικοί και πεινασμένοι, όσο θα έπρεπε»

Αντετοκούνμπο: «Δεν είμαστε τόσο προσεκτικοί και πεινασμένοι, όσο θα έπρεπε»

Δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά το τέλος της preseason των Μιλγούοκι Μπακς.

Η προετοιμασία των Μιλγουόκι Μπακς, εν όψει της νέας σεζόν του NBA, ολοκληρώθηκε και ο ηγέτης των «ελαφιών», Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκτός από το σχετικό μήνυμά του στο twitter, παραχώρησε δηλώσεις στο Athletic.

Από τη μία, παρουσιάστηκε απογοητευμένος από την έως τώρα εικόνα της ομάδας του, αλλά από την άλλη, δήλωσε σίγουρος πως οι Μπακς θα βρουν τον καλό τους εαυτό, μέσα στη σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι δεν μιλάμε όσο θα έπρεπε. Δεν είμαστε τόσο προσεκτικοί. Δεν είμαστε τόσο πεινασμένοι. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι η preseason. Εχουμε όλη την κανονική περίοδο για να βρούμε τους εαυτούς μας.

Αν ήμασταν 5-0 το 2018, το 2019, το θυμάσαι; Όχι δεν το θυμάσαι, ούτε και εγώ. Δεν έχει σημασία. Το μόνο που μετράει είναι τι μπορείς να μεταφέρεις από την preseason στην κανονική περίοδο. Είχαμε πέντε ματς για να το κάνουμε αυτό. Κάναμε προετοιμασία γι' αυτό, για να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες», ανέφερε αρχικά, να προσθέσει.

«Δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε σε ρυθμό. Νομίζω ότι μερικές φορές το μυαλό ξεχνάει και πιστεύει ότι θα είναι εύκολο. Για εμένα, πρέπει να βγούμε και να βάλουμε το ρυθμό, να δημιουργήσουμε καλές συνήθειες, να παίξουμε για να βελτιωθούμε, να παίξουμε για την ομάδα. Και ως ομάδα πρέπει να παίξουμε μαζί, να αμυνθούμε καλύτερα, επειδή δεν θα είναι τόσο εύκολο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0