Basket Talk

Λάσο: «Μου λείπει η προπόνηση και η συζήτηση με τους παίκτες»

Λάσο: «Μου λείπει η προπόνηση και η συζήτηση με τους παίκτες»
Ο Πάμπλο Λάσο ανοίγει τα χαρτιά του μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Μιλώντας στο «El Programa de Ortega» της MARCA μερικούς μήνες μετά την αποπομπή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο δεν έκρυψε ότι του λείπει η καθημερινή τριβή με το μπάσκετ, ενώ «ξέκοψε» το ενδεχόμενο να γίνει ομοσπονδιακός τεχνικός, αφού ξέρει πως αυτή η θέση ανήκει δικαιωματικά στον Σέρτζιο Σκαριόλο

«Έπρεπε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο να απομακρυνθώ από το μπάσκετ, ωστόσο παρακολούθησα το EuroBasket. Μου λείπει η καθημερινή δουλειά, η προπόνηση, η συζήτηση με τους παίκτες. Όταν είσαι εκεί για τόσα χρόνια, πρέπει να γυρίσεις τον διακόπτη και να ετοιμαστείς για την επόμενη πρόκληση. Είμαι καλά και τώρα πρέπει να οργανωθώ.

Δεν κρατάω κακία στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξέρω αν θα δω το clasico. Δεν έχω παρακολουθήσει την ομάδα, ωστόσο ξέρω ότι έχει κρατήσει τα στοιχεία για να θεωρείται και φέτος φαβορί. Όσο για την εθνική ομάδα, είμαστε τυχεροί που έχουμε έναν τόσο σπουδαίο προπονητή, ενώ η ομοσπονδία δουλεύει καταπληκτικά. Δεν ονειρεύομαι να βρεθώ εκεί, γιατί η θέση δεν είναι ελεύθερη», ανέφερε ενδεικτικά ο 54χρονος Βάσκος τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0