Basket Talk

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο Γουεμπανιάμα είναι... εξωγήινος, ένα απίστευτο ταλέντο» (video)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Ο Γουεμπανιάμα είναι... εξωγήινος, ένα απίστευτο ταλέντο» (video)
«Μέλι» έσταξε ο «βασιλιάς» σε δηλώσεις το για το next big thing του παγκόσμιου μπάσκετ, που αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει... μάχη για την απόκτησή του στο νούμερο «1» του επόμενου ντραφτ.  
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς που όπως όλοι έχει εντυπωσιαστεί από το εκπληκτικό ταλέντο του Βίκτορ Γουενμπανιάμα

«Θα πω αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος. Όλοι χρησιμοποιούν τον όρο "μονόκερως" συχνά τα τελευταία χρόνια για κάποιους παίκτες, αλλά ο Γουεμπανιάμα είναι μάλλον κάτι σαν εξωγήινος. 

Κανείς δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έναν παίκτη με τέτοιο μέγεθος να κινείται με τέτοια χάρη στο γήπεδο. Έχει ύψος 2.21 μέτρα, 2.24, όσο και να είναι. Η ικανότητά του να βάλει την μπάλα στο παρκέ, να σουτάρει step back τρίποντα, να ποστάρει, να κάνει τάπες. Είναι σίγουρα ένας απίστευτο ταλέντο και ελπίζω να παραμείνει υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έβλεπα ότι χαμογελούσε συχνά. Είναι σπουδαίος».

Συγκρίνοντας με τον εαυτό του και την εποχή που ο ίδιος ήταν ένα... νέο ταλέντο«Μπορώ να πω ότι δόξα τω Θεώ δεν υπήρχαν social media. Μόνο αυτό θα πω. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήταν η ζωή μου αν είχαμε social media τότε. Αν θα ήταν διαφορετική και πώς θα τα χειριζόμουν. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε social media και ήμουν απλώς ένα παιδί από το Οχάιο, αφού έμενα συγκεντρωμένος».


www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0