Basket Talk

Χεζόνια: «Η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών»

Χεζόνια: «Η Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών»

Ο Μάριο Χεζόνια επιστρέφει σαν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ και μίλησε για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague καθώς και την έως τώρα παρουσία του στη «βασίλισσα».

Με την αποβολή των ρωσικών ομάδων από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Κροάτης μεταπήδησε στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, πανηγυρίζοντας μάλιστα και τον πρώτο τίτλο τα σεζόν (κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο Supercopa).

Λίγες ώρες πριν τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Euroleague στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 6/10, είπε πως: ««Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Προέρχεται από την ήττα στο ελληνικό ντέρμπι (τελικός Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό) και το καλοκαίρι υπέγραψε σπουδαίους παίκτες που όμως δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Αυτή τη φορά, όλα εξαρτώνται από τους παίκτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Προσωπικά, κοντρολάρω την πίεση. Βάζω κάποιους ατομικούς και ομαδικούς στόχους που θέλω να πετύχω. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο κλαμπ όλων των εποχών στην Ευρώπη. Δεν ξέρω ποια είναι η υποχρέωσή μας αλλά αυτό που μου αρέσει είναι πως είμαστε όλοι στην ίδια… σελίδα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, έχουμε την ίδια νοοτροπία».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0