Basket Talk

Πολύ χαμηλή η τηλεθέαση του Super Cup

Πολύ χαμηλή η τηλεθέαση του Super Cup
Το ελληνικό Super Cup αποτελεί πλέον παρελθόν αλλά το ρεπορτάζ γύρω από την διοργάνωση δεν σταματάει να τρέχει. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα αποτελέσματα της τηλεθέασης που προέκυψαν από τα «μηχανάκια», καθώς η σύγκριση με τους περσινούς τελικούς δείχνουν... ξεκάθαρη αποτυχία. 
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο προσκήνιο των εγχώριων αγωνιστικών διοργανώσεων και συμμετείχε για πρώτη φορά στο Super Cup με την καινούργια του μορφή. To γεγονός αυτό από μόνο του φαίνεται πως δεν στάθηκε αρκετό, καθώς οι τηλεθεατές επέλεξαν να σνομπάρουν ακόμη και το ντέρμπι «αιωνίων» του τελικού.

Όλα αυτά προκύπτουν από άμεση σύγκριση με τον τρίτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος, όπου η ακροματικότητα χτύπησε το ικανοποιητικό νούμερο 10,9%. Χθες λοιπόν (Κυριακή 02/10), περίπου 280.000 άτομα επέλεξαν να παρακολουθήσουν την μάχη της κούπας, νούμερο που μεταφράζεται σε... 2,8%.

Φανταστείτε τι μπορεί να συνέβει στον μικρό τελικό, όπου το τηλεμερίδιο άγγιξε το 0,4%... λιγότερο από τους δύο ημιτελικούς που κυμάνθηκαν στο 1,7% (Ολυμπιακός - Προμηθέας) και 1,5 % (Παναθηναϊκός - Κολοσσός) αντίστοιχα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0