Basket Talk

Basket League: «Ιππότης» ο Λίνος Χρυσικόπουλος που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Κολοσσό Ρόδου

Basket League: «Ιππότης» ο Λίνος Χρυσικόπουλος που ανακοινώθηκε επίσημα από τον Κολοσσό Ρόδου
Ο Κολοσσός Ρόδου ενισχύεται σημαντικά στις θέσεις των φόργουορντ με την απόκτηση του Λίνου Χρυσικόπουλου. 
Στη Ρόδο για χάρη του Κολοσσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λίνος Χρυσικόπουλος, με τους Ροδίτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ που θα προσθέσει στο ρόστερ τους, εμπειρία, ποιότητα και καλό μακρινό σουτ. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού: 

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λίνο Χρυσικόπουλο

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου του 1992 στην Κέρκυρα, έχει ύψος 2,03μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στον Φαίακα και το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε μέχρι το 2011 και εκείνο το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπιέλα, στην οποία αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο.

Τον Ιανουάριο του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν. Την επόμενη διετία (2013-15) αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ, ενώ τη σεζόν 2015/16 φόρεσε τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς.

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, στον οποίο αγωνίστηκε για τρία ακόμη χρόνια. Η διετία 2019-21 τον βρήκε στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στο Περιστέρι. Σε 16 αγώνες στην Stoiximan Basket League τη φετινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 7,3 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών ομάδων από το 2007 μέχρι σήμερα

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0