Basket Talk

NBA: Διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα σε Μάρεϊ και Μπανκέρο

NBA: Διαδικτυακός πόλεμος ανάμεσα σε Μάρεϊ και Μπανκέρο
Μια φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντεζούντε Μάρεϊ και τον Πάολο Μπανκέρο στάθηκε αρκετή για να ξεκινήσει μεταξύ τους διαδικτυακή κόντρα μέσω του Instagram.
Στο παρακάτω video φαίνεται ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς να κρύβει την μπάλα από τον αντίπαλο του για να ακολουθήσει ένα alley oop στον εαυτό του που κατέληξε σε κάρφωμα. Φαίνεται πως ο Μπανκέρο δεν ανέχτηκε την υποτίμηση προς το πρόσωπο του και οι δύο παίκτες μιλούσαν με ένταση καθ' όλη την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης επίδειξης στην οποία συμμετείχαν.

Αυτό που ακολούθησε πρωτόγνωρο... θύμησαν τον τρόπο που κινούνται οι σύγχρονοι ράπερ, ξεσπώντας σε κατηγορίες ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου, μέσω των Instagram stories. Την αρχή έκανε ο 19χρονος - Νο1 στο Draft - σέντερ των Ορλάντο Μάτζικ λέγοντας: «Χαχα, με έκανες unfollow στο Instagram, οπότε είναι προσωπικό έτσι; Εντάξει, απλώς φρόντισε να με μαρκάρεις την επόμενη φορά που θα είμαστε αντίπαλοι και σταμάτα να ζητάς να γίνει double-team».

Για να έρθει η απάντηση από τον 26χρονο γκαρντ: 

«Προσπάθησες να μου επιδείξεις ότι ήσουν το Νο1 στο NBA Draft όταν εγώ σε υποστήριζα όταν ήσουν παιδί και μου ζητούσες να παίρνεις ριμπάουντ για να κάνω σουτ. Μην μπαίνεις στο Ίντερνετ λέγοντας πράγματα. Άλλαξες από το ταπεινό παιδί που ήσουν και ξέρεις ότι λέω αλήθεια! Τα κατάφερες να μπεις στο NBA, άλλαξες και έχασες τον σεβασμό μου!

Μείνε ταπεινός. Αυτό που βιώνεις είναι αληθινό, όχι αστείο. Ακόμα θέλω να τα καταφέρεις, επειδή τέτοιος άνθρωπος είμαι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0