Basket Talk

Ντράγκιτς: «Ήμουν Μπάτμαν, αλλά τώρα θα είμαι ο Ρόμπιν»

Ντράγκιτς: «Ήμουν Μπάτμαν, αλλά τώρα θα είμαι ο Ρόμπιν»
Ο Γκόραν Ντράγκιτς μίλησε για τις υψηλές βλέψεις της Σλοβενίας στο Eurobasket 2022. 
Ο Γκόραν Ντράγκιτς αναθεώρησε την απόφαση που είχε πάρει σχετικά με την απόσυρσή του από την Εθνική Σλοβενίας και ανακοίνωσε ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Eurobasket 2022.

O 36χρονος γκαρντ δεν έκρυψε μάλλον τις υψηλές προσδοκόες που έχουν άπαντες στο στρατόπεδο των Σλονένων, αναφέροντας:«Δεν ήταν δύσκολη απόφαση να επιστρέψω όταν είδα πώς προπονείται η ομάδα. Ήθελα να φορέσω ξανά την φανέλα της Σλοβενίας, ενώ την ίδια στιγμή όλοι με πίεσαν να το κάνω. Από τον Νεστέροβιτς και τον Ντόντσιτς, μέχρι τον αδελφό μου, Ζόραν, που μου το έλεγε κάθε μέρα. 

Εννοείται πως δεν επέστρεψα στην Εθνική για να διεκδικήσουμε την 5η και την 6η θέση στο Eurobasket. Πάμε για ένα μετάλλιο, αλλά ξέρω ότι θα είναι μία από τις πιο δυνατές διοργανώσεις στην ιστορία. Πολλές εθνικές ομάδες θα έρθουν με τους καλύτερους παίκτες τους και υπάρχουν πολλά φαβορί. Ο στόχος μας είναι να πάμε στα ημιτελικά και μετά θα θέλουμε απλώς μία νίκη για να πάρουμε κάποιο μετάλλιο».

Ακόμα, ο Ντράγκιτς αναφέρθηκε και στον ρόλο του, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας είναι πλέον ο Λούκα Ντόντσιτς«Ο Λούκα είναι ο ηγέτης της ομάδας, είναι ξεκάθαρο και θα έχει ρόλο μέντορα και για τον Ζίγκα Σάμαρ, του οποίου το στυλ μου αρέσει πολύ. Έχουμε κατακτήσει μία φορά το χρυσό και πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Αυτή την φορά όμως δεν θα είμαι ο Μπάτμαν, αλλά ο Ρόμπιν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0