Basket Talk

«Νοκ-άουτ ο Μίροτιτς για έξι μήνες – Παίρνει Σίγκλετον η Μπαρτσελόνα»

«Νοκ-άουτ ο Μίροτιτς για έξι μήνες – Παίρνει Σίγκλετον η Μπαρτσελόνα»

Εκτός δράσης για έξι μήνες θα παραμείνει ο Νίκολα Μίροτιτς λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και η Μπαρτσελόνα στρέφεται στην επιλογή του Κρις Σίνγκλετον!

Άσχημα μαντάτα για την Μπαρτσελόνα και τον Νίκολα Μίροτιτς μεταφέρουν ρωσικά δημοσιεύματα. Η «Telesport» λοιπόν, αναφέρει πως ο Μαυροβουνιο-Ισπανός φόργουορντ έχει υποστεί κάκωση στον αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω για έξι μήνες απουσίας.

Συμπληρώνοντας σημειώνει πως ο Κρις Σίνγκλετον, φαίνεται να είναι ένα πρόσωπο στο οποίο θα στραφεί ο ισπανικός σύλλογος. Μπορεί ο Αμερικανός να έχει απασχολήσει τον Ερυθρό Αστέρα, παρόλα αυτά με την απόκτηση του Μπεν Μπέντιλ οι σέρβοι έχουν καλύψει την θέση και έχουν αποσυρθεί από την διεκδίκηση του παίκτη.

Έτσι λοιπόν, ο 32χρονος φόργουορντ, φαίνεται να πλησιάζει στους μπλαουγκράνα για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί. Να σημειωθεί βέβαια, πως στα ισπανικά μέσα δεν έχει γίνει αναφορά για τον εν λόγο τραυματισμό ακόμη!

Οι πρώτες πληροφορίες του BN Sports από την Ισπανία, επιβεβαιώνουν τον τραυματισμό του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο αναφέρουν πως η διάρκεια της απουσίας του θα είναι συντομότερη των έξι μηνών!

O μάνατζερ του μπασκετμπολίστα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας, με το παρακάτω tweet! 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0