Basket Talk

Προς συγχώνευση ο Ηρακλής και η Λάρισα με αφεντικό τον Ριζούλη και στόχο την Α1

Προς συγχώνευση ο Ηρακλής και η Λάρισα με αφεντικό τον Ριζούλη και στόχο την Α1
Με ανακοίνωση του, το μπασκετικό τμήμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό για την συγχώνευση με την ΚΑΕ Λάρισα που βρίσκεται προ των πυλών και περνάει από τις νομικές διαδικασίες. 
Σχετικά Άρθρα

Σε μία ανατρεπτική κίνηση προχωρούν οι δύο ομάδες, όπου αμφότερες βρίσκονται στο χείλος της οικονομικής και αγωνιστικής διάλυσης. Από την μία, ο Ηρακλής που υποβιβάστηκε βάση του βαθμολογικού πίνακα και από την άλλη η Λάρισα... η οποία διανύοντας την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της πόλης, φαίνεται να καταρρέει λόγω έλλειψης πόρων!

Με ανακοίνωση του ο «γηραιός», ανακοίνωσε την εμπλοκή του Θεόδωρου Ριζούλη, ως παράγοντα της ΚΑΕ, ουσιαστικά μέσω συγχώνευσης των δύο ΚΑΕ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα ότι οι Θεσσαλονικείς θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στην Basket League, καθώς μέχρι και σήμερα τα δεδομένα είναι απέναντι στην εξασφάλιση άδειας της θεσσαλικής ομάδας.

Μένει σε πρώτη φάση να δούμε αν θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και μετέπειτα την οριστική απόφαση για τις τύχες της Λάρισας... όπου κατά τα φαινόμενα θα κρίνει το μέλλον του ιστορικού Ηρακλή και σε συνέχεια αν θα υπαρξει τρόπος να αγωνιστεί στην Α1.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ και η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ καλωσορίζουν στην οικογένειά μας τον επιχειρηματία και πρόεδρο της Λάρισας ΚΑΕ, κ. Θεόδωρο Ριζούλη, με σκοπό την κοινή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Το κοινό εγχείρημα έχει στόχο την παρουσία μιας ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με όραμα για ανάπτυξη και δημιουργία, με βάση τον φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου μας. Οι νομικοί των δύο πλευρών προχωρούν ήδη τα όσα χρειάζονται να γίνουν.

Στην προσπάθεια αυτή, που στόχο έχει να συνεχίσει το Ελληνικό Μπάσκετ να έχει «φωνές» και πηγές ανάπτυξης πέραν του «κέντρου», καλούμε τους θεσμικούς φορείς του Αθλήματος, που όλοι αγαπάμε, να συμπαρασταθούν και να δείξουν ότι και δικός τους στόχος είναι η ανάπτυξη του Μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι ότι θα το κάνουν. 

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΙΖΟΥΛΗΣ»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0