Basket Talk

Ουίλιαμς: «Εύκολη απόφαση ο Παναθηναϊκός, είμαι ενθουσιασμένος»

Ουίλιαμς: «Εύκολη απόφαση ο Παναθηναϊκός, είμαι ενθουσιασμένος»

Το πρώτο μήνυμα… ενθουσιασμού έστειλε ο Ντέρικ Ουίλιαμς, ως παίκτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ευχαρίστησε την Μακάμπι!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Παρασκευής ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Ουόλτερς, αλλά δεν ήταν η τελευταία του ενέργεια! Το απόγευμα σε συνέχεια την δόμησης του νέου ρόστερ του θέλει ο Ντέγιαν Ράντονιτς, προσέθεσε στο ενεργό δυναμικό του και τον Ντέρικ Ουίλιαμς, ενώ λίγο νωρίτερα είχε ανακοινωθεί η αποχώρηση του Ιωάννη Παπαπέτρου!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, είναι ενεργός χρήστης του Twitter και είχε προετοιμάσει τους ακόλουθους του πως έπεται μεταγραφή με τους φίλους του Παναθηναϊκού να λαμβάνουν το μήνυμα και να… πρασινίζουν τα σχόλια κάτω από το post του!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο θηριώδης παίκτης έστειλε το δικό του μήνυμα… ενθουσιασμού γράφοντας: «Έχετε βομβαρδίσει τις ενημερώσεις μου πολλές τώρα. Ήταν εύκολη απόφαση. Ενθουσιασμένος που θα είμαι στην Αθήνα την επόμενη σεζόν».

Σε δεύτερη τοποθέτηση του συμπλήρωσε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους που γνώρισε στο Ισραήλ και την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Σε όλους του ξεχωριστούς ανθρώπους που γνώρισε όσο ήμουν στο Ισραήλ τον τελευταίο χρόνο. Το να έχω την ευκαιρία να ζω στο Ισραήλ για περίπου ένα χρόνο και να κάνω αυτό που αγαπάω ήταν υπέροχο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0