Basket Talk

Ο Ομπράντοβιτς καλεί Παπαπέτρου στην Παρτίζαν!

Ο Ομπράντοβιτς καλεί Παπαπέτρου στην Παρτίζαν!
Η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιχειρεί να κάνει δικό της τον Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Παναθηναϊκό, με τις επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο! 
Σχετικά Άρθρα
Όπως σας ενημέρωσε από χθες (14/7) το BN Sports, ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι εξαιρετικά πιθανό να μην βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2022/23. Μετά τις... τούρκικες σειρήνες, η Παρτίζαν Βελιγραδίου, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μπαίνει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού

Ο αρχηγός του τρυφυλλιού, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο, έχει ειδικό όρο, που επιτρέπει σε ομάδα της Euroleague να πληρώσει buy out 400 χιλιάδων ευρώ και να τον κάνει δικό της. Αυτό το... παραθυράκι θέλει να εκμεταλλευτεί η Παρτίζαν, με την κατάσταση πάντως να είναι περίπλοκη ως προς τη φόρμουλα που θα κάνει τον Ιωάννη κάτοικο Βελιγραδίου, αφήνοντας όλες τις πλευρές ευχαριστημένες. Οι Σέρβοι πάντως επιχειρούν με κάθε τρόπο να ρίξουν «βόμβα» με έναν παίκτη που πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και βρίσκονται αρκετά κοντά στο να πετύχουν την μετακίνηση του Παπαπέτρου στο Βελιγράδι. Μια εξέλιξη που επιθυμεί διακαώς και ο Ομπράντοβιτς αλλά και ο «Πάπι» δεν μένει ασυγκίνητος από το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον θρυλικό Σέρβο κόουτς. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων πλευρών, με τους Σέρβους να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να αποκλείεται το σενάριο ο παίκτης να αποχωρήσει τελικά ως ελεύθερος και παράλληλα θέλουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να καλύψουν τις απαιτήσεις του αρχηγού των «πρασίνων».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0