Basket Talk

Τηλεφώνημα – έκπληξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Μάτζικ Τζόνσον!

Τηλεφώνημα – έκπληξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Μάτζικ Τζόνσον!

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μάτζικ Τζόνσον όσο ο θρύλος του NBA ήταν σε διακοπές στην Ελλάδα.

Μια ευχάριστη έκπληξη δέχθηκε ο Μάτζικ Τζόνσον κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Hall of Famer του NBA έλαβε τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη!

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός θέλησε να καλωσορίσει τον Μάτζικ στην χώρα μας, καθώς και να μάθει τις εντυπώσεις του.

Το εν λόγω τηλεφώνημα έκανε γνωστό ο Αμερικανός μέσα από δημοσίευσή του στο Twitter η οποία αναφέρει: 

«Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δεχθώ ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με καλωσόρισε στη χώρα και ήθελε να δει πως πηγαίνει μέχρι στιγμής η επίσκεψή μου. Του είπα ότι αυτή η επίσκεψη είναι καταπληκτική, μου έχει αλλάξει τη ζωή. Από την κουλτούρα μέχρι την ιστορία και το φαγητό, όλα είναι καταπληκτικά. Ο κόσμος μας έχει καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε κι εκείνος στην συνομιλία του με τον Μάτζικ Τζόνσον μέσω ανάρτησης του στο Instagram. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του πρότεινε την επόμενη φορά που θα βρεθεί στην Ελλάδα να δειπνήσουν και να συζητήσουν για μπάσκετ!

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε και για τους ανθρώπους της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε ενώ ήταν εδώ. Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι φιλικοί και πραγματικά φιλόξενοι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της, τον έχουν εμπνεύσει και θα επιστρέψει σύντομα, και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να φάμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0