Basket Talk

Ο Ράντονιτς θέλει Χασάν Μάρτιν στον Παναθηναϊκό!

Ο Ράντονιτς θέλει Χασάν Μάρτιν στον Παναθηναϊκό!
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, βλέπει στο πρόσωπο του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, τον ιδανικό παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη στη θέση «5». 
Ο Χασάν Μάρτιν, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες ώρες, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλάζοντας όμως «στρατόπεδο» και μετά από μια διετία στον Ολυμπιακό να κλείσει στον «αιώνιο αντίπαλο», Παναθηναϊκό. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, βλέπει στο πρόσωπο του Μάρτιν το τέλειο fit για την ομάδα του και έναν αθλητικό ψηλό που θα συμπληρώσει ιδανικά την front line, μαζί με τον Γιώργο Παπαγιάννη.  

Ο Ράντονιτς είχε σαφή εικόνα του Μάρτιν από την περίοδο 2019/20, που ο Αμερικανός αγωνιζόταν στην Μπουντούσνοστ, ομάδα από το Μαυροβούνιο, πατρίδα του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού». Ο Μάρτιν φέτος μέτρησε 7 πόντους και 3,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τον Ολυμπιακό, σε επίπεδο Euroleague και σίγουρα η εμπειρία του στην διοργάνωση αλλά και η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας που θα εκμηδενίσει το διάστημα προσαρμογής του παίκτη, είναι στοιχεία που αυτή τη στιγμή φέρνουν τον Μάρτιν σε θέση φαβορί για να αποτελέσει τον νέο σέντερ του Παναθηναϊκού

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0