Basket Talk

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ!

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση οκτάωρης διάρκειας.

«Άγιο» είχε, ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ, που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» από το 2015 έως το 2017, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στην Νεμπράσκα, των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός, που τον οδήγησε στο κρεβάτι του χειρουργείου, σε νοσοκομείο του Ντένβερ.

Ο Γιανγκ, μέσω ανάρτησης του στο Twitter, εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στον Θεό που ήταν δίπλα του και ευχαρίστησε το κόσμο για τη στήριξη και το ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά τo Τweet, του 30αχρονου παίκτη:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ζωή μου. Η αγάπη και η στήριξη που έλαβα από όλους ήταν τεράστια. Είμαι για την ώρα στην Νότια Ντακότα. Να προσεύχεστε για την οικογένεια μου και για εμένα. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να μείνω δυνατός κόντρα στον εχθρό και όλα είναι πιθανά με τον Θεό στο πλάι μου. Εκείνος είχε θέληση να ζήσω και θα χρησιμοποιήσω αυτό το τεστ για να εμπνεύσω κι άλλους.

Μην παίρνετε τίποτα δεδομένο. Θα σας κρατήσω ενήμερους. Είμαι ευγνώμων που η μαμά μου ήταν νοσοκόμα για 25 χρόνια και η αδελφή μου για 7. Αν έχετε την επαφή του πατέρα μου παρακαλώ κάντε του ένα τηλέφωνο ή στείλτε του ένα μήνυμα»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0